Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mount i zamrożenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grałem w WoW'a od 4-5 miesięcy i zamierzam powrócić ale mam dwa pytania dotyczące powrotu.

1.Mam konto zamrożone jeśli wpisze kod 60 dni to mogę normalnie grać?

2.Grałem w Heartstone (nwm jak się to pisze ) a tu nagle dostaje mounta ale to było 3 miesiące temu to nadal mogę go odebrać?? Podobno wygasa po 30 dniach to prawda?

Opublikowano

Nie grałem w WoW'a od 4-5 miesięcy i zamierzam powrócić ale mam dwa pytania dotyczące powrotu.

2.Grałem w Heartstone (nwm jak się to pisze ) a tu nagle dostaje mounta ale to było 3 miesiące temu to nadal mogę go odebrać?? Podobno wygasa po 30 dniach to prawda?

1.Nie wiem, ale chętnie się dowiem bo też chciałem wrócić.

2.Ten mail chyba nie wygasa z tego co pamiętam, zresztą jak zalogujesz się do gry to zobaczysz.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano (edytowane)

1. Jeżeli chodzi Ci o 60 dni normalnego abonamentu , to tak da się normalnie. Ja wróciłem po roku 

2. Nie mam pojęcia , ale obawiam się że zniknął Ci już ; /

Co do 2 punktu , przeczytałem że mount wpada do skrzynki DOPIERO po zalogowaniu do gry i od tego momentu masz 30 dni na odebranie, ale to nie jest potwierdzone info :P 

Edytowane przez Krejzu

t5Wjng.png

Opublikowano

1.Nie wiem, ale chętnie się dowiem bo też chciałem wrócić.

2.Ten mail chyba nie wygasa z tego co pamiętam, zresztą jak zalogujesz się do gry to zobaczysz.

1. Oczywiście, odblokuje Ci konto i będziesz mógł normalnie grać ;)

2. Nie powiem Ci dokładnie. Możliwe, że tak jeżeli dostałeś w formie poczty w grze, ale jest możliwość, że przypisało Ci do konta :)

simply.4557.gif

Opublikowano

Na pierwsze pytanie juz byla odpowiedź, dlatego odpowiem na 2. Mount z Hs nie powinnien Ci zniknąć. Jest to symboliczny mount za 3 gry w HS. Nawet jeżeli nie będziesz go miał na poczcie to nie ma obawy. Jezeli napiszesz do blizza do na pewno dodadzą Ci tego mounta.

Diss_Stream.png

Opublikowano

2. Zniknie, bo mail jest w skrzynce 30 dni.

Podobno maila dostaje sie po zalogowaniu do gry, a jak nie to napiszesz do supportu. Zresztą po co o tym dyskutować? Kup abonament i sam sprawdz...

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!