Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafik- Wredna aka FeistyGraphic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|
|

|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

240581409432754247153.png

Mam na imię Sandra, grafiką zajmuje się od kilku lat. Moim "konikiem" jest Adobe Photoshop, ale

zaznajomiona jestem również z takimi programami, jak Corel, Illustrator, AAE, Indesign, czy GIMP.

Grafika to moja pasja, uwielbiam tworzyć "coś z niczego", nigdy projektów nie wykonywałam z przymusu, czy

też miewałam z tego powodu zły humor. Można by rzec, że jest to moja trzecia miłość.
Znam zasady tworzenia grafik na potrzeby internetu, czy tez bezpośrednio na potrzeby serwerów metin2.

Mam swój własny styl, który staram się kształtować, by wyróżniał się na tle innych projektów mt2.

705701409432755247153.png

- Wykonanie layoutu www wraz ze wszystkimi podstronami oraz wymaganymi grafikami (plik psd, bez kodu)

- Tła logowania, wyboru postaci, ładowania, tworzenia postaci etc

-Interface ingame

-Interface clienta

-Edycja tekstur modeli 3d

-Bannery reklamowe, sygnatury, avatary

- Prezentacje serwera

-Tła na fanpage, youtube

-Loga serwerowe

-Grafika patchera

-Rangi forumowe oraz inne grafiki związane z forum

-Edycja ikon

791491409432755247153.png

Kilka moich projektów:

383301409432755247153.jpg   949871409432755247153.jpg

147391409432755247153.jpg   637941409432756247153.jpg

645221409432756247153.png

Aktualnie tylko i wyłącznie e-mail:

[email protected]

Uwaga, proszę nie pisać na moje gg, czy fb.

Dodatkowo, wiadomości odbieram po 17-18. Proszę wziąć pod uwagę, że poza wykonywaniem zleceń mam również

prace, czy inne obowiązki. Jeżeli projekt ma być zrobiony na przysłowiowe "na wczoraj", nie podejmę się zlecenia.

Opublikowano

Na mobile nic nie widać...Jeżeli chcecie RPG polecam Wredna, jeżeli flat czy coś innego to niestety już nie. Szczera opinia.

Opublikowano

oczywiście polecam Wredną, świetne, profesjonalne prace na najwyższym poziomie. jeszcze raz polecam.

PS - @Wredna wkradła Ci się mała literówka:

Można by rzecz, że jest to moja trzecia miłość

Opublikowano

Na mobile nic nie widać...Jeżeli chcecie RPG polecam Wredna, jeżeli flat czy coś innego to niestety już nie. Szczera opinia.

Widziałeś jakiekolwiek moje projekty typu flat design? :) Poza rzecz jasna logiem mpc.

Opublikowano

A ja polecam Sandrę, najlepszy grafik pod słońcem, wiem podlizuje się, kiedy zaczniesz robić sety broni/zbroi? :D :D
nie no jak najbardziej polecam ;d

Pozdrawiam ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...