Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy a normale

Freaky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Od jakiegoś czasu rzadko gram rankedy bo nie chcę już spadać z dywizji (aktualnie g3 0lp). Jak dotąd wszystko przegrywałem. Czasami trochę feedowałem, źle farmiłem, ale to się często nie zdarzało, zazwyczaj przegrywałem przez troll picki i afkerów. No dobra to gram sobie normale, praktycznie wszystko wygrywałem, ostatnio tylko jakaś słaba seria ( kilka lost z rzędu ). Na ostatnim normalu jakieś chyba premade typy piszą żebym brał suppa, będzie beka. Oto efekt: 5720414094326641212430.png

Soraka afczyła jakiś czas.

Gdy gram dla łacha - wygrywam, gdy staram się grać normalnie, szczególnie moje kochane rankedy - lost. Pech, czy po prostu rankedy mnie nie lubią?

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Normale to normale, jak umiesz grać to wygrasz nawet soraką pod AD, rankedy to zupełnie co innego.

PS: Ten normal jest tego przykładem, wszyscy mieliście jakieś korean chall buildy(Nie licząc kayle) a i tak wygraliście.

76561198053546969.png

Opublikowano

Jak ludzie graja rankedy to na chama chca wygrac i spinaja poslady ile wlezie przez co tak samo flejmia. ;D

Najlepiej nie zwracac zbyt duzej uwagi na wygrana, tylko probowac luzno grac, puscic spoko muzyke, chill out i wtedy sama dywizja leci. ;)

Opublikowano

Mi się wydaje, że nie którzy na rankedach za bardzo się stresują. Spotkałem się z typem gracza, który po FirstBloodzie dla enemy chciał już reportować.  o.O

Graj na takim chillu na jakim grasz normale i powinno być okey.  ;) Możesz grać Duo z jakimś kolegom, zawsze raźniej.

4961814087238241191981.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...