Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwość gry za darmo?

karol20x20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszesz o Diablo 3 czy 2 ? Bo jeżeli o 2 to możesz sobie poszukać na torrentach, ale jeśli o 3 to nie da się grać za darmo chyba, że traila. Trail trwa do zabicia Króla szkieletów. Później trail się kończy.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

W Diablo III możesz zagrać za darmo do Króla Szkieletów, ale ja polecam kupić. Nie jest to droga gra, w "Avansie" dostałem za 50 zł.

Nie ma sensu pobierać triala jeśli nie możesz kupić full wersji bo się tylko nakręcisz i będziesz nieszczęśliwy. 

W Diablo II też nie pograsz za darmo, bo przed uruchomieniem musisz wpisać ORYGINALNY CD-Key, NIEMOŻLIWY do pobrania bez płacenia.

Nie martw się. Na Allegro możesz dostać 2 klucze (Diablo II+Dodatek [Pan Zniszczenia]) nawet za 25 zł.

Pozdrawiam i mam nadzieję że pomogłem. 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

ja osobiscie odrazu kupilem diablo 3 ale jezeli chodzi o 3 lepiej kup bo ta gra zadarmo do krola szkiletu tylko robi smak na dalej

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hm... Piszecie tutaj, że nie zdobędzie diablo 2 za darmo. Ja odkąd mam kompa zawsze miałem Diablo LoD 1.12 za free :/ Ok. Nie popieramy piractwa, ale nie róbcie ludziom wody z mózgu.

Diablo 3 na pewno będzie kiedyś "freeko", ale jeszcze nie teraz :D Muszą się jeszcze trochę nachapać kasy ;) Pozdro dla Qmatych.

Co do samej gry. Bardzo szybko przechodzi się triala, warto zainwestować te pare złotych i kupić pełną wersję ;)

Opublikowano

Hm... Piszecie tutaj, że nie zdobędzie diablo 2 za darmo. Ja odkąd mam kompa zawsze miałem Diablo LoD 1.12 za free :/ Ok. Nie popieramy piractwa, ale nie róbcie ludziom wody z mózgu.

Diablo 3 na pewno będzie kiedyś "freeko", ale jeszcze nie teraz :D Muszą się jeszcze trochę nachapać kasy ;) Pozdro dla Qmatych.

Co do samej gry. Bardzo szybko przechodzi się triala, warto zainwestować te pare złotych i kupić pełną wersję ;)

To chyba jeden z najgłupszych postów jakie widziałem na tym forum. Temat jest o diablo 3, i nikt nie robi nikomu wody z mózgu poza Tobą, chodź wydaje mi się że Ty sam sobie ją robisz ;). "Qmaty" Człowieku, diablo 3 jest darmowe od battle.net do pewnego momentu. 

Osobiście pobrałem d3sharpa który jest emulatorem serwera, niestety jeszcze nie ogarnąłem jak go uruchomić ;). Widziałem też że jest klient od Skidrowa na jego stronce, ale nie pobierałem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...