Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Championy pasujace do mnie?

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich... 

Ostatnio dosyc nudzi mi sie gra jednymi postaciami wiec chce kupic nowe ( mam duzo pz, jest 2x wiecej chyba).

Lubie latwe postacie jak i dobre ( gram 3 miesiace w lola i trudno mi grac np. nidale klikajac ciagle e,w i zmieniac na pume).

Lubie grac np: Fiora ( main), Udyr, Amumu, Katarina, ostatnio staram sie grac fizzem.

Chcialbym abyscie napisali mi postacie ŁATWE jak i dobre, ktorymi moglbym fajnie mogl pograc, WYCCAROWAC gry.

Jestem w dywizji G5-G4 ( mam serie) a swoj poziom oceniam na P5-P4.

Co do runek to mam na ad jak i na ap. Narazie nie kupuje 3 strony bo mnie nie stac.

Aaa i nie napisalem. Raczej chcialbym bohaterów na top'a lub jungle. Ewentualnie mid. Tylko nie na bot'a. Nienawidze tam grac.

Opublikowano

Polecam pantheona, łatwy, dobry, jak złapiesz killa czy dwa w early to potem jescze łatwiej. Graj na topie/jungli, chociaż na midzie też coś można ugrać nim.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Polecam heimerdingera. Najlepsza posta w farmieniu. Na początku się dobrze nafeedujesz to nikt ci nie podskoczy. Ulti ma zaj*biste, ma CC

Opublikowano

Polecam heimerdingera. Najlepsza posta w farmieniu. Na początku się dobrze nafeedujesz to nikt ci nie podskoczy. Ulti ma zaj*biste, ma CC

Heimerem po reworku nie farmi się już tak dobrze - jego wieżyczki nie dobijają minionów automatycznie, tak jak to było wcześniej, po prostu atakują na pałe, i ciężej jest dobić z aa.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Na top'a polecam Riven lub na mid'a (np. przeciwko Yasuo). Ma dmg, jest wytrzymała i skoczna :P

Jungle: może spróbuj Jarvanem lub Maokaiem? Wytrzymali, mają dmg. Dobre ulti, przydatne w tf.

Mid: Orianna, Lux - dobry dmg, tarcze, długi zasięg z ult (Lux).

Opublikowano

ryze łatwy i dobry ale nie wychylaj się w early gamie zbytnio

Mam. Gralem kilka meczy nim i mi sie znudzil.

Polecam pantheona, łatwy, dobry, jak złapiesz killa czy dwa w early to potem jescze łatwiej. Graj na topie/jungli, chociaż na midzie też coś można ugrać nim.

Mam. Testowalem grajac na fiore. Powinienem wygrac, pregralem... dlatego nie zamieram juz nim grac

Mam. Co do farmy to nawet lasthitowac nie trzeba, ale w 10 minucie mam ok. 80 farmy, a fiora 90 wiec nie gram heimerem bo na poczatku jest straszna lipa z wiezyczkami i duzo opcji zakupu. np. zhonya, to za 2200, rabadon itp.

Na top'a polecam Riven lub na mid'a (np. przeciwko Yasuo). Ma dmg, jest wytrzymała i skoczna :P

Jungle: może spróbuj Jarvanem lub Maokaiem? Wytrzymali, mają dmg. Dobre ulti, przydatne w tf.

Mid: Orianna, Lux - dobry dmg, tarcze, długi zasięg z ult (Lux).

riven jakos nie nie przekonuje. na yasuo mam fiore i nawet smurf z p2 mi nie podskoczyl :D

Jarvan lub maokai. Jarvan mi sie nie podoba, ale maokaia sprawde.

Orianna, Lux. Gralem Lux jak byla w rotacji na aramie i to nie jest postac dla mnie. Co do orianny no to zobacze.

Macie jaszcze jakies propozycje championow???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...