Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrypt na kompas i inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Pytanie] 1.Poszukuje skryptu na to że jak jest napis kompas to żebym mógł sobie napis np. kupa , cokolwiek szukam takiego skryptu proszę podpowiedzieć lub podać skrypt

[Pytanie] 2.Otóż Jest Flaga że gracz/admin/op nie może wywalić z eq itemów (/rg flag __global__ item-drop deny) i jest problem że jak chce wywalić przedmiot z eq to mi pisze "You Don't have permissions to da that in this area."

i ja chciał bym to spolszczyć ale w worldguar nie ma tego napisu więc czy jest skrypt na zmienienie tego?

[Problem] Przy Wejściu na serwer pisze " Nie Masz zadnych nowych wiadomosci" ale przejrzałem cały essentials i nic tam nie ma a inne pluginy nie powinny za to odpowiadać jest skrypt lub coś takiego żeby to usunąc?

[Pytanie] Wpisałem /rg flag __global__ send-chat allow (to wyłącza czat) i jak coś pisze to mi wyświetla się "You  Don't have permissions to chat in this region!" jest jakis skrypt którym to mogę spolszczyć?

Za poprawne odpowiedzi daje like!

Opublikowano

1.

command /nazwa [<text>]:
    trigger:
        if arg 1 is set:
            set name of player's tool to "%colored arg%"
        else:
            send "&6Podaj nazwe przedmiotu!"

2 i 4 na bukkit jest do tego spolszczenie. Link: http://bukkit.pl/threads/spolszczenie-worldguard.4963/

3.W PermissionEx(zgaduję ze z tego korzystasz) usuń permissie:

- essentials.mail
    - essentials.mail.send

@Edit:

Kolega 2up był pierwszy :)

74980815851645243310.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...