Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana przedmiotami, niska wartość.

KubereK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś dodał mnie koleś który chciał kilka moich przedmiotów a oferował jeden - m4 guardian FN, napisał mi co chce, ja się zgodziłem bo jakże inaczej gdy jestem na plusie 4,50€. Napisałem czy na pewno chcę, on to potwierdził no i doszło do transakcji. Później pisał żebym mu dał coś jeszcze bo mu się nie opłacało.. i rodzi się pytanie, czy za to może mnie zgłosić że np 'wyłudziłem' przedmiot? Ostatnio z valve różnie bywa, i nie ździwiłbym się gdybym jutro już nie mógł się wymienić. Co o tym myślicie?

............

Opublikowano

1 report nic Ci nie zrobi. Jeżeli wrzuci to na grupę na fb to ludzie go wyśmieją i będą go mieli za idiotę, że tak się wymienił. Zlej go i usuń ze znajomych :)

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Gdzieś jest napisane, że valve nie ponosi odpowiedzialności za transakcje. koleś po prostu jest idiotą, ja bym go wyśmiał jakby mi napisał, że chce więcej itemów, bo źle coś obliczył.

Opublikowano

Nie dawaj mu, bo praktycznie to sam się okradł ( lub jak kto woli, spisał na straty :D ), ja bym mu nic nie dawał

graphic.png

Opublikowano

Nic Ci nie grozi bo jak sam wspomniałeś on sam dobrowolnie się wymienił więc w żadnym wypadku to nie jest "wyłudzanie przedmiotów" :)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Tak samo jak ja sie wymieniałem :D jakiś koleś zaoferował mi stat trak p90 asiimov mw za awp asiimov bs i 10 dolarów na plus :D Nie mają prawa żeby ci zablokować handel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...