Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FakeSlots.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co jesli kupie serwer na hostingu z nielimitowanym ramem i ustawie fakeslots na ok. 50 graczy? Jak kupie 10 slotow z nielimitowanym ramem to ile bede mogl ustawic slotow pluginem fakeslots? Czy tak nie mozna? Serwer moga za to wylaczyc?

Opublikowano

Tak nie można, ponieważ oszukujesz Graczy względem realnych możliwości.

Serwer mogą za to zablokować, więc uważaj.

Niektóre serwery tego nie zauważą, więc jeśli chcesz - ryzykuj.

Opublikowano

A lagów nie będzie?

Wiadomo, że jakieś tam mogą być, ale nie powinny być znaczne.

Serwer, za używanie takiego czegoś może odebrać Ci RAM lub zmniejszyć sloty.

Uczeń
Opublikowano

W pluginie fakeslots nie ma możliwości zmiany ilości slotów, tylko wyświetlanej ilości. Co za tym idzie nie mogą ci nic zrobić, bo nie obciążasz ich servera, ani nie łamiesz regulaminu powiększając sloty. 

PS Zmiana ilości slotów na większości hostingów SUROWO ZABRONIONA!

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

EEE no to jak kupie na przyklad na fiberhoscie 10 slotow nielimitowany ram i ustawie 40 slotow lagi beda? (PS: Administratorzy fiberhostu nie musicie tego czytac) ;D

Opublikowano

@Zientez

Zależy ile graczy będzie siedziało, co będą robili oraz ile masz pluginów. ;)

ps offtopikowy. Konto administracji FiberHost jest tutaj - @F-H podasz omylnie ID i masz po serwerze (o ile dobrze zrozumiałem wenę). ;)

sygnatura.png

Nowicjusz
Opublikowano

@Zientez

Zależy ile graczy będzie siedziało, co będą robili oraz ile masz pluginów. ;)

ps offtopikowy. Konto administracji FiberHost jest tutaj - @F-H podasz omylnie ID i masz po serwerze (o ile dobrze zrozumiałem wenę). ;)

Głupoty gadasz, co najwyżej zablokujemy serwer do czasu wyjaśnienia sprawy.

Od samego startu firmy jeszcze nigdy nikogo nie pozbawiliśmy serwera :P

Czlowieku o jakie id ci chodzi... pluginow bylo by ok. 15 i graczy ~40/50 lagi bylyby?

@F-H Możecie ocenić czy będą lagi?

Skorzystaj z serwera testowego, po co ufać komuś na słowo jak możesz się przekonać sam :)

Opublikowano

@F-H , ale jesli ja oferuje np. +40/50 graczy dochody ida do was to po co macie blokowac serwer?

wut? xD oni dostają kasę za kupioną ofetrę, a nie za graczy... jak kupisz nielimitowany ram 10 slotów za np. 10 zł, a ustawisz 100 slotów to do nich idzie 10 zł, a nie 100 :P

//topic:

Ja bym na twoim miejscu nie ryzykował, wiele hostingów posiada zabezpieczenia wykrywające ilość slotów, jak będzie więcej niż w ofercie to blokada serwera i tracisz kasę :P

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...