Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem się w grze

Gtatka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z Fifą 14 którą jeszcze dzisiaj kupiłem. Włączam grę i w pewnym momencie wyskakuje mi okienko z napisem "sprawdzanie połączenia". Po chwili gra mi się zawiesza i po kilku minutach wyskakuje mi kolejne okienko z napisem "Aktualnie nie można połączyć się z serwerami EA. Sprawdź połączenie z siecią  lub spróbuj ponownie później." Czekam już kilka godzin ale ciągle jest to samo. Próbowałem reinstalować grę ale nie pomogło.  Mogę grać offline ale kupiłem tą grę właśnie po to aby grać online :/

Opublikowano

Ile lat zaznaczyłeś kiedy rejestrowałeś się na Origin ? Żeby korzystać z funkcji sieciowych trzeba mieć bodajże 16 lat.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Podałem date urodzin mojego taty więc  na pewno mam powyżej 16 lat. A nawet jeśli zaznaczyłbym  że mam mniej to pisało by "dziękujemy za zainteresowanie jednakże nie masz uprawnień aby skorzystać z tej funkcji sieciowej".  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...