Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kamer modem na ravia.eu

szymon7424

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam do dnia dzisiejszego korzystałem z kamer moda skopiowanego do klienta metina z 2012 roku i wszystko działalo jak należy, niestety po dzisiejszej aktualizacji zaczeło mnie wywalac  gdy tylko uderze moba. Prosze o pomoc 

Opublikowano

przypadkiem nie wyrzuca cię wtedy kiedy użyjesz peleryny której nie masz?

No to prawda. Ale na wszystko jest jakiś sposób, kwestia czasu i ktoś to ogarnie :P

Opublikowano

No to prawda. Ale na wszystko jest jakiś sposób, kwestia czasu i ktoś to ogarnie :P

zamierzam wgrać własnego mobbera ale dopiero jak ravia się ogarnie ;) Narazie gram na latrosie ;p

Opublikowano

Gra tam ponad 500 osób ? : )

mają reklamę u 20+ youtuberów + z 5 z nich subuję, bo mają duuużo subów ;p Nie wiem ile gra, bo chodzę własnymi drogami ale graczy jest dosyć sporo jak na taki serwer :) Nie ma co porównywać do ravii ale wolę tam przeczekać wszystko niż grać na ravii gdzie cofnie cię 200 razy zanim wrócisz ze spota do miasta.

Opublikowano

mają reklamę u 20+ youtuberów + z 5 z nich subuję, bo mają duuużo subów ;p Nie wiem ile gra, bo chodzę własnymi drogami ale graczy jest dosyć sporo jak na taki serwer :) Nie ma co porównywać do ravii ale wolę tam przeczekać wszystko niż grać na ravii gdzie cofnie cię 200 razy zanim wrócisz ze spota do miasta.

No według mnie ilość graczy na ravi to duża przesada od startu ani razu nie grałem w godzinach 8-22 ( Chyba że chciałem sklep wystawić ).  :P

Opublikowano

No według mnie ilość graczy na ravi to duża przesada od startu ani razu nie grałem w godzinach 8-22 ( Chyba że chciałem sklep wystawić ).   :P

ja grałem właśnie najwięcej w tych godzinach, bo można było bardzo ładnie handlować ;) A od 22-4 rano dropiłem hematy i inne rzeczy i sellałem później w dzień xD Tak mi wyszło 36kk + dzisiaj cały dzień odpadł z gry i noc też odpadnie ;p

Opublikowano

ja grałem właśnie najwięcej w tych godzinach, bo można było bardzo ładnie handlować ;) A od 22-4 rano dropiłem hematy i inne rzeczy i sellałem później w dzień xD Tak mi wyszło 36kk + dzisiaj cały dzień odpadł z gry i noc też odpadnie ;p

No ja też dosyć ładnie zarabiałem około 20kk w 1 h i wszystko wydawałem na fms'y i mimo tego, że wydałem jakies 50kk nadal żaden na +9 nie wszedł :D

Opublikowano

No ja też dosyć ładnie zarabiałem około 20kk w 1 h i wszystko wydawałem na fms'y i mimo tego, że wydałem jakies 50kk nadal żaden na +9 nie wszedł :D

20kk w 1h mówisz? Zdradź mi swój sposób ;p

Opublikowano

20kk w 1h mówisz? Zdradź mi swój sposób ;p

Konto 15 lv + stoi  pomiedzy dwoma botami ( Oczywiscie pt ustawione na poziom i robie tak ze exp leci tylko do tej postaci 15 lv+). W godzine spokojnie 100 hematów x 200k szt = 20kk. Teraz nawet 250k za szt dostaniesz wiec jeszcze lepiej. PS UŻYWAM REKAWICZKI ^^

Opublikowano

Konto 15 lv + stoi  pomiedzy dwoma botami ( Oczywiscie pt ustawione na poziom i robie tak ze exp leci tylko do tej postaci 15 lv+). W godzine spokojnie 100 hematów x 200k szt = 20kk. Teraz nawet 250k za szt dostaniesz wiec jeszcze lepiej. PS UŻYWAM REKAWICZKI ^^

a widzisz z rękawiczką ;p Ja bez robiłem tym samym sposobem i leciało z 30 hematów na godzine xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...