Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gladiatus jaki serwer wybrać?

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę zacząć gre w gladiatus od nowa ale nie wiem jaki serwer najlepszy do handlowania na 5 lvl (gdzie najdrożej chodzi żacie)

Opublikowano

teraz nigdzie się nie opłaca handlować, wszędzie zaniżają ceny. przykładem jest s1 - wszyscy wystawiają po 200+ a znajdzie się taki czas, że kilku idiotów zacznie wystawiać po 100. to samo miałem na s9, dlatego olałem handel i zacząłem robić loszki. można też sobie na 1lvl zbierać bonusy z codziennego logowania i z kasy z tych itemów trenować. niektórzy tak robią.

Opublikowano

@BBC37

Era gladiatusa się kończy. Niema żadnych nowości dla starych wyjadaczy a co nowsze update to tylko event/poprawa płatności

masz bardzo dużo racji, ale jak np. ja robię w kółko to samo - praca, dom, dom, praca, to czasami sobie poklikam. i nie polecam handlować, bo tylko się traci czas, złoto i nerwy przez takich ludzi co kupują jedzenie u handlarza za np. 150, a sprzedają za 100 żeby zepsuć innym handel. (jest to robione celowo i konta są tylko po to zakładane)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...