Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem firewall

kubica1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż mam błąd firewalla jak mi sie włącza już gra to wyskakuje mi cos takiego nie mozesz sie polaczyc z serwerem moze to byc spowodowane ble ble firewallem itd

-bralem napraw

-odznaczalem peer to per

-reinstal tez nie  pomogl

-zapora jest wylaczana

-w zaporze dalem lola do wyjątkowych :(

-przywracalem system

co robic ??? :((

Opublikowano

Mi pomogło przeinstalowanie na inny dysk, wyłączenie zapory i na końcu zrestartowanie routera

raczej nie przeinstaluje na inny dysk bo na D mam 10gb jakos tak mi dalo na e mam 290

i na c 200

Opublikowano

Aż riot naprawi, też mam, nic nie działa, nawet porty sprawdzałem jebałem się z tym 2 dni żeby się nauczyć na tyle żeby nic nie popsuć.

Nic nie osiągnąłem czyli wina po ich stronie.

Opublikowano

ty chyba nie wiesz do czego thereisnourflevel służy, on gre może włączyć a potem mu wyskakuje, a ten kod aktywuje przycisk play jak jest na szaro

Opublikowano

Ze swojej strony dodam, że reset/reinstall czy cokolwiek zwyczajnie nie działa (cały dzisiejszy dzień spędziłem na ustawianiu routera).

Póki co wyslałem ticket do supporta - zostałem już przydzielony do odpowiedniej pomocy technicznej, ale stosunkowo późno, więc o ile jutro działa pomoc techniczna, powinienem dowiedzieć się jak to naprawić. Ewentualnie przynajmniej usłyszę, że RIOT ma problemy wewnętrzne. Oprócz mnie ten problem ma jeszcze sporo ludzi...
Póki co każdemu z tym problemem radzę się powstrzymać od grania.

@down - zasłużyłeś na wyrwanie serca
Problem tkwi u RIOTu lub u dostawcy internetu. Gdy ustawiłem hotspota z telefonu, gra odpaliła się. Trzeba czekać co na to powie RIOT.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...