Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niebieska a fioletowa strona

Cynical

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu gdy gram na fiolwtowej stronie adc jest wiadome, że przegrywam linię przez push z farmą nie odstaję od enemy adc gdy na niebieskiej stronie robię staty po 10/1 i automatycznie dobrze gram. Da się zrobić żeby grać tylko na jednej stronie blue?

Opublikowano

Serio losowe ? Bo ja zauwazyłem na Lolnexus, że fioletowa ma zawsze mmr większe 0 20 xD Ja zawsze gdy gram jestem w fioletowej, ale to jes dla mnie szczęscie bo tam się czuję najpewniej. Nie wiem ldaczego; tak mam xD

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Chodzi mi o to, że fioletowa strona ssie nie mogę rzucić skillshotów bo po prostu nie umiem. Wiem, że wielu użytkowników na forum lola ma ten sam problem.

Opublikowano

Chodzi mi o to, że fioletowa strona ssie nie mogę rzucić skillshotów bo po prostu nie umiem. Wiem, że wielu użytkowników na forum lola ma ten sam problem.

To nie pickuj adc po fioletowej stronie. Da się już zobaczyć po której stronie będziesz.

Jeśli wasz team ma first picka (pierwszy banuje) to będziesz po niebieskiej stronie, jeśli banujesz drugi i macie second picka (2 osoby z góry wybierają) to jesteś po fioletowej :)

Opublikowano

Jeśli masz problem z fioletową stroną, to graj na odblokowanej kamerze i poruszaj ją do dołu. Jeśli nie możesz, to pobrać bola - posiada zoom hacka, albo zwykłego zoomhacka[niektóre nie są dobre i możesz dostać bana].

Ułatwi Ci to rozgrywkę jeśli na prawdę masz problemy.

A co do Twojej wypowiedzi jest to losowe.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ja mam tak, że jak gram adc to mam świetne staty po niebieskiej stronie, a zawsze przegrywam linię po fioletowej, natomiast mid, top i jungla tylko fioletowa strona :P Szkoda, że nie można tego wybrać. Tak czy siak jest to losowe.

Opublikowano

też mi się gra lepiej po niebieskiej ale to nie ma żadnej różnicy czy to ta czy ta strona 

po prostu po niebieskiej stronie jest lepsza widoczność na nieruchomej kamerze niż po fioletowej 

przyciskając y możesz wyłączyć zatrzymaną kamerę (ja jakoś na wyłączonej grać nie umiem :D )

Opublikowano

Właściwie to jest jeszcze różnica w baronie i drake-u. Jedna druzyna ma blizej z bazy do drake, natomiast druga ma blizej do barona...

Diss_Stream.png

Opublikowano

Właściwie to jest jeszcze różnica w baronie i drake-u. Jedna druzyna ma blizej z bazy do drake, natomiast druga ma blizej do barona...

i w wizji, fioletowa strone widzi znacznie mniej niż niebieska (porownojac do zablokowanej kamery)

zoomhack jak @morness pisał lub nie graj adc po fioletowej strnie (juz wiesz jak odroznic kiedy jestes na tej a na tej)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...