Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VIP Hack - mniejsza szansa na bana?

gigakeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że kiedy używa się publiców, często na drugi dzień dostawało sie bana. Czy używając Vip Hacka będę miał możliwość dłużej pograć? Co o tym myślicie? Ktoś ma Vip hacka od loaded cheats?

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Powiem tak, LoadedCheats przy pierwszym uruchomieniu robi nowy plik z nowym hashami, które są nieznane przez AntyCheata. Gorzej, gdy hack z dnia na dzień staje się Detected a na stronie tego nie zaktualizują i włączasz a tu wyłącza, ryzyko banana. Szkoda Twojego konta :P

Opublikowano

Powiem tak, LoadedCheats przy pierwszym uruchomieniu robi nowy plik z nowym hashami, które są nieznane przez AntyCheata. Gorzej, gdy hack z dnia na dzień staje się Detected a na stronie tego nie zaktualizują i włączasz a tu wyłącza, ryzyko banana. Szkoda Twojego konta  :P

Na stronie tego nie widać ale jeśli jesteś użytkownikiem VIP to przy uruchomianiu LC jesteś osobiście poinformowany o tym że hack jest Detected i grasz na lc na własne ryzyko .

Opublikowano

Ban będzie zawsze wcześniej czy później ;)

Również zależy to od tego jak używasz danego hacka (minimalna pomoc np sam wh (nie gapisz się na ludzi przez ściany ..) to szanse na bana są minimalne) + trzeba zwracać uwagę czy hack jest detect lub nie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@ujmnji właśnie chodzi mi o lekką pomoc i granie na fireteamie szybkich meczy :P Telekill (if u know what i mean). ale tego telekilla bede uzywal z moimi ziomkami zeby inni mnie nie podkablowali :D 

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

@ujmnji właśnie chodzi mi o lekką pomoc i granie na fireteamie szybkich meczy :P Telekill (if u know what i mean). ale tego telekilla bede uzywal z moimi ziomkami zeby inni mnie nie podkablowali :D

Czasem najlepsi kumple Cię sprzedadzą niż nie jeden wykrywalny hack.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngWlodziuu ale na vipie? Chyba nie na publicu ... :D @Valze wiem, ale nic nie mogą mi zrobić. Znam ich wszystkie hasła. Nie pytaj jak sie dowiedziałem :D

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Z VipHack ja korzystałem :P Dostałem bana po  1miesiącu szkoda mi było mojego konta ale zabawa była pierwsza :D 

Więc jeżeli nie szkoda ci twojego kąta to polecam ci go :D

73046579344112236771.jpeg

Opublikowano

Nie dostane, poprostu nie potraficie uzywac hackow a potem zakladacie tematy, mam jeszcze 2 konta z podobnymi rangami ktore od poczatku byly expione na hakach i to od dwoch lat +

Opublikowano

wszystko zależy też od tego czy cheata używałeś "po cichu" czy nawalałeś na aimie itp, wiadomo że jeśli się z tym nie afiszujesz, to ryzyko jest mniejsze, bo żebyś dostał bana muszą mieć logi, a jak walisz na ustawieniach bardziej widocznych, to raporcik i zaraz ban

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Doobra. Widze ze sie malutki spamik robi. Chcialbym jeszcze napisac ze korzystam z hacka od prawie tygodnia, i bana i reportow narazie nie mam, chociaż gram na wh, ghost aimie i esp. @Valze , zamknij :)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...