Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wkurzony BoLowiec w D1

dawid23z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł dzisiaj na yolo q w D1 trafiłem na BoLowca :D Tutaj macie screena który przedstawia typowego boba który nawet z BoLem nie daje rady. Wyzwiska żeby go jeszcze bardziej wkurzyć :D Możecie tikeciki wysyłać jak wam się chce.

foadhf.jpg

Opublikowano

Selex = SKT 1 Dawidsonek 628131409313587486615.png

Każda osoba na bolu to gówno typowe. Nie masz skilla to nie graj w tą gre,jak sprawia Ci przyjemność to że coś za ciebie gra i ora no to pozdrawiam a to że jeszcze robisz 0/5 na bolu ^^...

Opublikowano

Hhahahaha to jest Burn Yellow EU aka nolifer ziomek

btw zmienił nik

Opublikowano

Dobrze zamazany ss na propsie. W sumie nic nowego w tym diamencie, często słyszę po grze że jakiś polaczek mnie zajebie albo wysadzi mi dom  :huh:

Opublikowano

nie udowodnisz mu bola, wysyłając tego ss ew. dostaniesz bana na czat za wulgaryzm ;]

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

typowego boba który nawet z BoLem nie daje rady. 

top3 na serwerze, 6 kont wbitych na challengerze w ciagu calej kariery, jak to malo to pokaz mi kogos kto wiecej osiagnal na bolu a wysle Ci cale moje RP z konta w postaci mystery giftow ^_^  btw dobijesz w koncu tego challengera bo od s3 sie juz meczysz i chyba nadal zero efektow  :rolleyes:

Wyzwiska żeby go jeszcze bardziej wkurzyć  :D

prawie wybuchlem gniewem jak dis na streamie, dobrze ze przed kazda gra biore 5 tabletek valerinu a w bolu zaladowany jest AntyRage.lua z polskim slownikiem wulgaryzmow 

Możecie tikeciki wysyłać jak wam się chce.

Sll2LoJ.jpg

on tez juz wyslal to chyba wiecej nie trzeba bo jeszcze naprawde mi to konto zbanuja o.O

ZAPRASZAM NA D1/CHALLENGER NORDIC&EAST I POZDRAWIAM  ZAWSZE DOBRA ZABAWA <3

Opublikowano

typowego boba który nawet z BoLem nie daje rady. 

top3 na serwerze, 6 kont wbitych na challengerze w ciagu calej kariery, jak to malo to pokaz mi kogos kto wiecej osiagnal na bolu a wysle Ci cale moje RP z konta w postaci mystery giftow ^_^  btw dobijesz w koncu tego challengera bo od s3 sie juz meczysz i chyba nadal zero efektow  :rolleyes:

Wyzwiska żeby go jeszcze bardziej wkurzyć  :D

prawie wybuchlem gniewem jak dis na streamie, dobrze ze przed kazda gra biore 5 tabletek valerinu a w bolu zaladowany jest AntyRage.lua z polskim slownikiem wulgaryzmow 

Możecie tikeciki wysyłać jak wam się chce.

Sll2LoJ.jpg

on tez juz wyslal to chyba wiecej nie trzeba bo jeszcze naprawde mi to konto zbanuja o.O

ZAPRASZAM NA D1/CHALLENGER NORDIC&EAST I POZDRAWIAM  ZAWSZE DOBRA ZABAWA <3

Opublikowano

Myślałam, że w D+ jest jakieś ogarnięcie, jeżeli chodzi o kulturę i szacunek do drugiego gracza, ale cóż... Miłego wyzywania i denerwowania :p

Opublikowano

Myślałam, że w D+ jest jakieś ogarnięcie, jeżeli chodzi o kulturę i szacunek do drugiego gracza, ale cóż... Miłego wyzywania i denerwowania :P

xDDDDDDDDDDD

Szacunek i kultura w diamencie na eascie xD

Tu jest najgorzej xD Takie elo hell

Legenda głosi, że kiedyś zagram jakiś mecz bez flame, afków, trolli xD

A co do tematu, też ostatnio grałem w teamie z bolowcem który zrobił nowe konto bo mu zbanowali, oczywiście 100 gier Cassio, , 70% win ratio, i wygraliśmy na niego, nie pokazywał on nic nadzwyczajnego, skrypty z challengera, a brain z golda, więc nie wiem czym się podniecać bo wygrałeś na jakiegoś unskilled bolowca

Opublikowano

Dobry jesteś gostek ;] Nie masz się co chwalić że jesteś nolifem a challengera już wbiłem (bez bola) ;]

@Edit

"osiągnął na bolu" dobre ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...