Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

unranked a diamond

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pierwsze słyszę... raczej grasz duo z kim chcesz.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

pierwsze słyszę... raczej grasz duo z kim chcesz.

Skoro nie sledzisz patchy ktore co jakis czas są wprowadzane to nie udzielaj sie.

Opublikowano

Skoro nie sledzisz patchy ktore co jakis czas są wprowadzane to nie udzielaj sie.

znawco który śledzi patch patch jest takie coś jak życie i jest to prawię wszystko po za lolem, na imprezach też jest fajna grafika, osobiście polecam, a udzielał będę się tam gdzie chcę i kiedy chcę jeżeli ci to nie odpowiada możesz opuścić forum pozdro poćwicz.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

znawco który śledzi patch patch jest takie coś jak życie i jest to prawię wszystko po za lolem, na imprezach też jest fajna grafika, osobiście polecam, a udzielał będę się tam gdzie chcę i kiedy chcę jeżeli ci to nie odpowiada możesz opuścić forum pozdro poćwicz.

Jaki ból dupy, ja p******e ...

Moze grac z ludzmi max do golda

Opublikowano

Kurde, to że w trzy minuty ogarnął zmiany w patchu na pewno znaczy, że nie ma życia. Na pewno.

Opublikowano

''pierwsze słyszę... raczej grasz duo z kim chcesz.''

Kolejny ktory nie zna sie ale jednak sie wypowie.

Nie rozumiem oco ty sie spinasz? skoro sie na czyms nie znasz to po co sie wypowiadasz?

Opublikowano

uwaga imprezki mamy tu badasa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...