Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z informacją "Otrzymano xxx"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki drobny problem, zmieniłem sobie w cliencie nazwę pewnego itemku np zamiast bojowy miecz to "xxx miecz" i teraz jest okej, ale gdy wyrzucę ten item i go podniosę nie jest napisane "Otrzymano xxx miecz" tylko "Otrzymano bojowy miecz" Hmm w item_proto z plików nie ma name w navicacie jest, ale przez navicat się nie zapisuje co odpowiada za "Otrzymano xxx" ?

Opublikowano

Niestety chyba mnie nie zrozumiałeś, mi nie chodzi żeby zmienić zdanie z "Otrzymałeś przedmiot" na "Dostałeś przedmiot" tylko, że po zmianie nazwy itemu np Bojowy miecz na Mój miecz po podniesieniu tego itemku zamiast "Otrzymałeś Mój miecz" dalej jest "Otrzymałeś Bojowy miecz"

ZAPOMNIAŁEM UŻYĆ EDYCJI POSTA, PROSZĘ MODERATORA O POŁĄCZENIE TYCH DWÓCH POSTÓW

Opublikowano

Zmień nazwę bojowego miecza na swój w bazie

Domyśliłem się, ale problem w tym, że przez navicat nie zapisuje a bezpośrednio w item_proto nie ma nic takiego jak "name"

Znalazłem plik "item_names" i tam zmieniłem, reset vps i sprawdze czy to ten plik

To ten plik, rozwiązane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...