Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za opuszczenie

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie normalnie do około 36min i wyrąbało mi neta więc zresetowałem ruter próbuje wznowić połączenie nic, resetuje grę nic zresetowałem pc i jak już chciałem wbić to dostałem bana za opuszczenie :/ do jutra zapewne jak zawsze do 24 jest jakaś opcja odwołania się? + taka akcja powtórzyła się przedwczoraj ale nie dostałem bana.

76561198342061369.png

Opublikowano

Odpiszą Ci, że zablokował Cię LeaveBuster i nie ma od tego odwołania :) Wiem coś o tym :)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

się odwołuj bo dostałeś bana na 1 dzień pffff szybciej zapomnisz o tym banie niż support ci odpisze jak ma się chujowego neta to się gra w sapera albo painta, a nie nieszczy ludziom grę.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

się odwołuj bo dostałeś bana na 1 dzień pffff szybciej zapomnisz o tym banie niż support ci odpisze jak ma się chujowego neta to się gra w sapera albo painta, a nie nieszczy ludziom grę.

C*****y net? Więc skoro myślisz że 50mb to mało to spoko.

Apropo to kiedy jest bonus ip? Bo chciałem uzbierać jak najwięcej a przez bana... mam przerwę.

76561198342061369.png

Opublikowano

Wyjscie z gry=ban

Nie rozumiem z jakiego powodu ty chcesz sie odwolac? 

Rozumiem ze jakbys dostal bana stalego ale to jest 1 dzien i to uzasadniony ban.

Opublikowano

Apropo to kiedy jest bonus ip? Bo chciałem uzbierać jak najwięcej a przez bana... mam przerwę.

nie interesuje mnie ile masz mb downloadu, ale skoro dostajesz jakieś dc to nawet 500mb nic ci nie pomoże skoro nie da się grac.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Tak jak napisali up, możesz mieć 500mb, ale jesli masz dc to jest c*****y net i tyle.

Bany za leavy dostaje sie z automatu, nie ma od tego odwołania.

Poza tym nie płacz i nie pierdol głupot. Nie dostaje się banów za 1 leave. Każdy czasem musi wyjść, ja dogeuje średnio 2/3 gry tygodniowo od ok pol roku i bana jak dotąd nie mam.

Opublikowano

Tak jak napisali up, możesz mieć 500mb, ale jesli masz dc to jest c*****y net i tyle.

Bany za leavy dostaje sie z automatu, nie ma od tego odwołania.

Poza tym nie płacz i nie pierdol głupot. Nie dostaje się banów za 1 leave. Każdy czasem musi wyjść, ja dogeuje średnio 2/3 gry tygodniowo od ok pol roku i bana jak dotąd nie mam.

Napiszcie jeszcze 1000 razy że bana dostaje się z automatu bo nie rozumiem :/ Można zamknąć bo robi się spam.

76561198342061369.png

Opublikowano

Dostałeś bana i bardzo słusznie ;) Nie graj w LoLa jak masz problemy z netem bo jak wyjdzie nowy system to on cię wgniecie w ziemie ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Ja miałem gorzej gram sobie o 3:00 i riot postanowił wyłączyć serwery aby wprowadzić nowy patch wbijam na konto i ban na 2 tygodnie bo już pare razy mi się powtarzało tak bo gram głownie w nocy

Ja się nie odwołuje bo i tak riot ma na ciebie wywalone zignoruje cie 

63038249597039780736.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...