Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM NA TEMAT LAGów W SKILLU

Heros2545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie na temat z cieńćia w grze ponieważ czyszczę kompa cclener , odkurzacz , program do defragmentacji dysków i nic to nie pomaga mam z ćiny jak np ; biegnę i jak przycelowuję i chce strzelić ;p kiedyś mi się to nie zdarzało i nie wiem ustawienia mam na najniszych. Rozdzielczość 16;9 na 120 na 720

nawet Razer Game Bosster nie pomaga ;p ??? a inne gry płynie chodzą internetowe ;p 

proszę o bardzo dokładną odpowiedź na to pytanie ; napewno ktoś też ma ten problem ;(

z cheńcią dam suba za pomoc w rozwiązaniu problemu

Opublikowano

Właśnie nie mam skype i gg a internet jak co jak wyłoncze to nie wejde do skilla ;p a te programy np steam itp to wyłanczam przez cclener ? czy macie jakiś inny sposób ?...?

Opublikowano

Windows 7 Ultimate

Services Pack 1

Procesor; AMD Phenom 9650 Quad-Core Processor 2,30 GHz x3

4 gb ram (dostępne;3,25GB)

32 bitowy system operacyjny ;z

i to tyle internet 100mb/s ;)

Opublikowano

tak, ale masz procka co ma 2,3ghz na rdzeniu... i grasz w gre ktora nie korzysta i nie potrzebuje 4 rdzeni do tego aby grac plynnie typu bf :) poprostu procek ci nie wyrabia z czytaniem gry wiem bo sam przechodzilem przez to, gdy mialem e4500 podkreconego na 2,6 i sie grac nie dalo, zmienilem na e8400 podkreiclem go do 3,5 i poki co smiga lecz czasami zdarzy sie przyciecie od czasu do czasu

b421ea0bef5eb630m.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...