Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Vayne Vs Tristana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie gram ciągle Vayne , rankedy wygrywam staty oczywiście bardzo na +. I takie pytanie która postać bardziej 'zżera' w late vayne czy trista? :)

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Ja cisnę tylko tristaną i jest dobra kosa bo ten zasięg i otrucie z e, ale za to vayne łatwiej skrypt unika skillshotów bo ma swoje q :)

A, że tak jeszcze zapytam jakimiś innymi adc dobrze sie też gra? Np może jinx?

Opublikowano

Grałem strasznie długo Vayne jednak kolega mi polecił Tristane i jakoś przerzuciłem się na nią :)

<3

Koza Gold

Opublikowano

Vayne - bardzo dobra postać, jeżeli masz do czynienia z tankami, lecz ma ciężkie farmienie w early, z powodu malego dystansu.

Tristana -  dobra postać, dobrze umie obić tanków, łatwo się farmi, z lvl  zwiększa swój zasięg, dobry escape, potężne ulti.

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Obie postacie maja swoje minusy jak i plusy, jak w teamie maja dużo tanków coś jak mundo voli to bierz vayne + ten sztylet co ogranicza ich lifesteal, dużo papierów trist.

Opublikowano

Ja cisnę tylko tristaną i jest dobra kosa bo ten zasięg i otrucie z e, ale za to vayne łatwiej skrypt unika skillshotów bo ma swoje q :)

A, że tak jeszcze zapytam jakimiś innymi adc dobrze sie też gra? Np może jinx?

kog jinx ez (ap), twitch <3

ez ap jest genialny. Marksman, baseult2 i recail tracker wygrywa mecz <3

build? Medżaj (nie wiem jak to się pisze....zbierasz stacki i dostajesz AP), rylai bądź maska, Rabadon, LB no i coś na koniec

później buciki na voidstaffa i gg

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Ja koga na soloq nie polecam na tym programie, chyba ze grasz w diamencie/chall bo w goldach to ludzie nawet adc nie chronią, to samo w platynie raz na 10 gier będzie taki team co cie będzie osłaniał.

Opublikowano

Wiecie może jak ustawić fajnie tą tristanę?

Klikając spację (combo) zamiast oddalać się to stoi w miejscu i bije ze skilli. Jakie odpalić dodatki do niej? Podobno tristana kosi na L# ale jakoś tego nie doświadczyłem.

Opublikowano

Wiecie może jak ustawić fajnie tą tristanę?

Klikając spację (combo) zamiast oddalać się to stoi w miejscu i bije ze skilli. Jakie odpalić dodatki do niej? Podobno tristana kosi na L# ale jakoś tego nie doświadczyłem.

przecież spacja to combo, czyli i automatyczny orbwalking. trzymasz spację i champ podąża za kursorem, jednocześnie bijąc enemy :O 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

No tak ale nie powinien się sam jakby oddalać? Tzn. hit, hit, odejście coś w ten deseń? Czy to jeszcze nie aż tak zaawansowana technologia?

Opublikowano

nie da się mieć tej opcji wyłączonej xD

SPACJA = ORBWALKING, czyli atak, ruch, atak

nie rozumiem Twojego problemu. Chodzi Ci w ogóle champ za kursorem podczas trzymania spacji? 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

testowałem włąśnie vayne na marksman.exe i powiem Wam, że średnio... nie chciała mi w ogóle używać "E" przez całego rankeda botem nie wbiłem nikogo w ściane tylko obr działał dobrze. nawet czasem "Q" robila w druga strone niż powinna...

może mam coś źle ustawione...

x

Opublikowano

testowałem włąśnie vayne na marksman.exe i powiem Wam, że średnio... nie chciała mi w ogóle używać "E" przez całego rankeda botem nie wbiłem nikogo w ściane tylko obr działał dobrze. nawet czasem "Q" robila w druga strone niż powinna...

może mam coś źle ustawione...

W combo masz włączone E?

Tristana lepsza + masz ją za darmo :)

Sugerujesz, że vayne słaba? :D

Wbiłem grająć tylko nią z golda 5 do plat V w ciagu tygodnia

­345mulx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...