Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odebraniem nagrody za refy

CraftMattPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kupiłem refy na refy24.pl doszły kilka dni temu jest 25x5lvl. Próbuję odebrać od kilku dni i klikam Wykorzystaj i ten przycisk znika ale ilość otrzymanego IP/PZ jest taka sama jak była i jak odświeżę stronę to nadal mogę klikać Wykorzystaj i tak ciągle i nic. Próbowałem na różnych kompach i przez Hotspot Shielda i nic. A jak klikam: Udane zaproszenia to po chwili wyskakuje błąd There was a problem loading the content you requested. I jeszcze żeby wejść na stronę rewards.leagueoflegends.com to muszę odświeżać po kilka razy bo zazwyczaj za pierwszym razem jest Error 500. Do supportu raczej napisać nie mogę bo dostanę chyba bana na refy jak sprawdzą ich nicki itp. Dzięki za pomoc.

Opublikowano

jak wykorzystasz wszystkie na stronie to w lolu wejdz w sklep i powinno działac wtf...

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

na c**j odswiezasz, jak mamy ci pomoc skoro ta strona z refami nie dziala od kilku dni i w********a ten error ciagle? sam nie moge odebrac nagrod

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...