Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug po wyborze postaci.

Ganelon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra się zaczyna ranked trwa a ja http://scr.hu/0gms/lyy9v

Riot support mi pomógł tyle żebym wyłączył zaporę sieciową co nic nie daje...

Miał ktoś tego buga ? Normala mi wczoraj działały, boty też, tylko rankedy, przegrałem przez to 2, nowy client nowe bugi.

Opublikowano

powiem tak nie mam tego cały czas ale od czasu do czasu mi to samo wyskakuje 

ja po porostu odpinam kabel od neta podpinam od nowa i działa 

Opublikowano

Nie próbuj - z serca Ci radzę. Niestety mam ten sam problem i parę osób na forum i mój kolega.

Czasem gra się odpali, czasem nie - i to jest najgorsze, bo wydaje się, ze wszystko śmiga, ale tak naprawdę już w następnej grze ten sam problem.
A jeżeli ktoś napisze o wyłączeniu zapory, to wyrwę mu serce i zjem z żydowską macą i kwaśnym mlekiem.

Wyłączanie zapory, antywirusa, dodawanie wyjątków, naprawa lol, reinstall lola, reinstall systemu, odpinanie i resetowanie neta. Wszystko jak grochem o ścianę.
Niestety ale wina Riotu i nic na to nie poradzimy - a sam RIOT milczy (ostatni tydzień wakacji :I).

Napisałem w tej sprawie do supportu, ale i tak dostanę wiadomość z automatu o zaporze........

wikmk9.jpg

Opublikowano

Mam to samo od kilku dni, próbując naprawić clienta wyskakuje błąd z nieprawidłowymi logami - http://scr.hu/2vml/b4xzh

Od kilku dni riot nic nie odpisał - typowe:) musiałbym robić codziennie reinstal gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...