Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobraniem 4FunMT2

kacek1515

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, kiedyś grałem na serwerze 4funmt2, chciałem wrócić na ten serwer. Problem jest w tym, że 1 hosting to multiupload, kiedy klikne pobierz to przenosi mnie na strone z downloadem programu "Ilivid".

2 Hosting to mega.co.nz lecz kiedy dojdzie do 100% pobrania, jest napisane "Serwer nie znalazł pliku".

Moje pytanie brzmi, jak pobrać tego clienta? Bo jak chce wejść na forum to pojawia się strona pt. "Spikeria" .Nie piszcie mi abym pobrał jeszcze raz z mega.co.nz, bo pobierałem to 5 razy. Proszę o odpowiedź w tym temacie, a nie o zamknięcie przez jakiegoś moderatora i wysłanie durnowatego linku tematu typu "Upload plików" i tekst "Napisz tam". Już pisałem dużo rzeczy na takich typu tematach i gówno mi odpisali. 

Link z SS z downloadu z Mega.co.nz:  http://iv.pl/images/60702039550312071616.jpg

Opublikowano

Co to za windows? :O

Spróbuj inną przeglądarką, Tj.

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Opera

Albo Thunderbird

3 Razy pobrałem z Google Chrome, 1 raz z Opery, 1 raz z Mozilli. Mam windowsa XP ale już kiedyś pobrałem tego priva, jakoś kwiecień-maj i było wszystko okej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...