Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

jak uzyc numeru rejestracyjnego aby przedluzyc subskrypcję antywirusa mcafee?

LinerPL

Pytanie

Opublikowano

Witam. Kupiłem ostatnio laptop, gdzie był dołączony antywirus McAfee. Aktuanie pisze że mam tylko 30 dni okresu próbnego jednak chciałbym go przedłużyć na rok. Gdy jedak klikam na opcję kup to nie pisze nic o wpisaniu numeru rejestracyjnego tylko podanie numeru karty kredytowej. Co teraz mam zrobić? Chyba że najlepiej go odinstalować i wgrać darmowy??? :P

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak tylko mam przy sobie numer rejestracyjny do tego antywirusa i chciałbym go użyć bo jest przez rok za darmo jednak gdy wchodzę w opcję Kup to wyświetla żeby podać numer karty kredytowej :P ale chyba usune go i wgram waśnie darmowy ;)

Opublikowano

Na stronie powinna być taka opcja wpisania kodu. Powinieneś sobie wejść sobie na stronkę tego antywirusa, założyć konto i dodać produkt, tam powinna być opcja wpisania kodu. (Przynajmniej ja tak miałem w wypadku NIS, ale tutaj powinno być podobnie.)

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

ciężko zrozumieć że masz go KUPIĆ by mieć

zresztą jak masz inne darmowe to sobie ściągaj i instaluj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...