Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona TS3

Klass.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie.

Co według was powinno się znajdować na stronie serwera TeamSpeak3?

Za sensowne odpowiedzi dam like.

Opublikowano

Chcąc reklamować serwer stroną, możesz wkleić IP serwera, informacje dodatkowe, np. o darmowych kanałach, kontakt do administratora, moderatora itd. jakiś monitoring serwera, odnośnik do regulaminu, i informacji które wydają Ci się ważne dla odbiorców.

Ew. jakieś ogłoszenia dotyczące serwera, np. na nabór administratorów itp. ;)

"Nic tak nie przyczynia się do szybkiego sukcesu jak cudze błędy."

Opublikowano

Chcąc reklamować serwer stroną, możesz wkleić IP serwera, informacje dodatkowe, np. o darmowych kanałach, kontakt do administratora, moderatora itd. jakiś monitoring serwera, odnośnik do regulaminu, i informacji które wydają Ci się ważne dla odbiorców.

Ew. jakieś ogłoszenia dotyczące serwera, np. na nabór administratorów itp. ;)

Na ten czas mam :

- Administracja On-line,

- status serwera,

- regulaminy,

- wspolpraca,

- partnerzy,

- rekrutacja,

- system news'ów.

- poglad serwera.

Opublikowano

No i chyba wystarczająco, z czasem możesz pokombinować na jakieś aplikacje www odnośnie rekrutacji, nie mam pojęcia czy istnieją jakieś darmowe skrypty od tego, ale chcąc napisać to samemu wymagana jest wiedza PHP, HTML(5), i dla wyglądu trochę jQuery, CSS. ;)

Zawsze to jakaś wygoda, zwłaszcza jeśli serwer ma być duży.

"Nic tak nie przyczynia się do szybkiego sukcesu jak cudze błędy."

Opublikowano

No i chyba wystarczająco, z czasem możesz pokombinować na jakieś aplikacje www odnośnie rekrutacji, nie mam pojęcia czy istnieją jakieś darmowe skrypty od tego, ale chcąc napisać to samemu wymagana jest wiedza PHP, HTML(5), i dla wyglądu trochę jQuery, CSS. ;)

Zawsze to jakaś wygoda, zwłaszcza jeśli serwer ma być duży.

Aplikacja mi nie potrzebna mam napisy panel podań :)

Ale korzystam z formularza :)

Hmm, ale nadal myślę że czegoś brakuje.

Opublikowano

Niczego tu nie brakuje. Użytkownicy, którzy przychodzą na ts'a tylko porozmawiać nie siedzą na stronie serwera i nie oglądają jej tylko wchodzą rozmawiają i wychodzą ^^.
Wasze myślenie to najlepiej nawalić wszystkiego na stronie później płakać, że się napracowaliście nad serwerem i stroną a on pada bo ludzi nie macie ;^)

Opublikowano

Niczego tu nie brakuje. Użytkownicy, którzy przychodzą na ts'a tylko porozmawiać nie siedzą na stronie serwera i nie oglądają jej tylko wchodzą rozmawiają i wychodzą ^^.

Wasze myślenie to najlepiej nawalić wszystkiego na stronie później płakać, że się napracowaliście nad serwerem i stroną a on pada bo ludzi nie macie ;^)

Co do "ludzi" nie musze się o to martwić więc jeżeli masz dalej tak spamować bez sensu to lepiej wyjdź.

Opublikowano

Co do "ludzi" nie musze się o to martwić więc jeżeli masz dalej tak spamować bez sensu to lepiej wyjdź.

Pytasz chcę się wypowiedzieć jeżeli masz z tym problem, to napisz w poście aby nie wypowiadały się osoby, które mają słowo krytyki ponieważ najwidoczniej nie potrafisz przyjąć tego na klatę jak prawdziwy teesowiec ^^.

Ps. skoro moja wypowiedź Ci nie odpowiada i uważasz ją za spam/bezsensowną polecam guzik Zgłoś. :)

Opublikowano

Nic, i tak po tygodniu zamkną ci stronę za oszustwo <3

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

Nic, i tak po tygodniu zamkną ci stronę za oszustwo <3

Czy ty sobie żartujesz? Niby na jakiej podstawie ?:)

Pytasz chcę się wypowiedzieć jeżeli masz z tym problem, to napisz w poście aby nie wypowiadały się osoby, które mają słowo krytyki ponieważ najwidoczniej nie potrafisz przyjąć tego na klatę jak prawdziwy teesowiec ^^.

Ps. skoro moja wypowiedź Ci nie odpowiada i uważasz ją za spam/bezsensowną polecam guzik Zgłoś. :)

Ale nie rozumiem jednego .

Czy z twojej strony to była krytyka?

Opublikowano

Stronę nie, ale licencje NPL na pewno Ci zabiorą, oczywiście dostaniesz od nich cennik na maila....

Nieważne czy publik czy prywatny...

qs4J0Fl.png

Opublikowano

Stronę nie, ale licencje NPL na pewno Ci zabiorą, oczywiście dostaniesz od nich cennik na maila....

Nieważne czy publik czy prywatny...

Mam licencję ALL, dziękuje za wypowiedź.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKlass.

Mi jeszcze brakuje forum.

Zmień tło na stronie, bo aktualnie kolor czcionki się zlewa (strona ładniej wygląda z całym błękitnym tłem niż tak jak aktualnie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...