Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logi/IP Ravia

EviLorDs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak działają logi w metinie. Kiedy w nich " wyskakujmey " ?

Czy ravia może zablokować do ich serwer dostęp hakiegoś i p ? Próbuję wejść przez program który je zmienia i cały czas mam błąd łączenia.

Opublikowano

Czy ravia może zablokować do ich serwer dostęp hakiegoś i p ? Próbuję wejść przez program który je zmienia i cały czas mam błąd łączenia.

Zablokować czyjeś ip mogą w każdym momencie // źle musisz coś wgrywać 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Zmiana ip tylko spowolni twoje lacze i bedzie sie gorzej gralo.

Jesli zmieniasz IP to zmieniaj tylko na polskie bo moga miec zablokowany dostep ludzi z innych krajow.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Może spowolni łącze ale nie dostane bana na glowne konto. pobieran klienta z modem i zaraz zobacze czy problem dalej wystepuje ...

Jak jest z tymi logami ?

Opublikowano

Może spowolni łącze ale nie dostane bana na glowne konto. pobieran klienta z modem i zaraz zobacze czy problem dalej wystepuje ...

Jak jest z tymi logami ?

Ty chcesz miec inne IP na dropa?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

zgadza sie, na lapku bym puscil bota a na komputerze gral normalnie

normalnie się łącze, ale po zmianie ip każde ch ma 3 kropki i nie da sie wejsc

Opublikowano

zgadza sie, na lapku bym puscil bota a na komputerze gral normalnie

normalnie się łącze, ale po zmianie ip każde ch ma 3 kropki i nie da sie wejsc

Zobacz sobie program TunnelBear ( stworz konto na ascarial.pl zaloguj sie bez programu i sprawdz logi logowan, tam masz IP a pozniej wlacz program i zaloguj sie ponownie jesli pokaze inne ip to loguj sie na lapku na ravie )

Tylko, ze masz tam limit 500 mb/ miesiac + 1gb za tweeta polubienie. Ale zrobisz sobie pare kont i bedziesz mial wiecej MB

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Witam mam ten sam problem , czy ravia dziala ? Bo nie moge sie zalogowac przez moda ciagle blad

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Zobacz sobie program TunnelBear ( stworz konto na ascarial.pl zaloguj sie bez programu i sprawdz logi logowan, tam masz IP a pozniej wlacz program i zaloguj sie ponownie jesli pokaze inne ip to loguj sie na lapku na ravie )

Tylko, ze masz tam limit 500 mb/ miesiac + 1gb za tweeta polubienie. Ale zrobisz sobie pare kont i bedziesz mial wiecej MB

pobralem jak powiedziales lecz jest pewien problem z tunnel bear. Caly czas jest connecting lub disconected. Mam xp i pobralem specjalna wersje pod xp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...