Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Q Vi

HappyHappy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie zauważyłem ostatnio gając Vi że gdy gra przekracza ok 40-50 minute to wtedy Q nie działa tak po prostu nie mogę użyć jej q klikam kilka razy i nic zmieniałem nawet q na coś innego ale to nic nie dawało   to tak jak by skill przestał działać trochę to denerwujące miałem tak już kiedyś ale myślałem ze coś się zbugowało dziś w 2 grach tak miałem i pytanie czy ktoś ma też coś takiego i czy można temu jakoś zaradzić dodam że reinstalowałem już grę 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

możesz spróbować re'install ale ostatnio dużo postaci jest zbugowanych trzeba czekać aż naprawią.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Szkoda że tak się zbugowało dwie gry przegrane, gdyby wyłączyło się W to co innego pewnie nawet bym nie zauważył ale Q na Vi jest bardzo istotne i bez niego ciężko cokolwiek zrobić ;/

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Zależy bo W ma bardzo istotny dmg w late game jak i mid game tak więc by była bardzo useless moim zdaniem .

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Chodziło mi o to że W działa pasywnie nie używasz go ono jest a Q sam używasz i ciężko coś zrobić gdy nie masz Q ;/

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Mam to samo, ostatnio dość często. Na Xerath'cie raz mi się Q zbugowało i nie mogłem użyć, normalnie inne skille dało się a Q było zbugowane. Pomógł reconnect

Opublikowano

Ja tak często miewam i po prostu biorę na Q smartcasta - włączam, wyłączam lub zmieniam klawisz.

Zawsze coś z tego działa i potem mogę ustawić standardowo.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

kończ grę przed 50 i wszystko będzie ok.

kiedyś też tak miałem, że nie mogłem castować skillów malzaharem ale to było jednorazowo.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...