Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update

KarolekNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co miał na celu update który nastąpił przed chwilą? Wywaliło mi bugspalta w grze. Potem logo LoL'a i pod tym, pasek pobierania. Potem musiałem zaakceptowac regulamin. Wie ktoś coś na ten temat?

Opublikowano

Ja miałem to samo ... Grałem rankeda Lee Sinem, nawet mi gry nie załadowało, nie pokazało okna ładowania postaci, wywaliło mi Lola. Potem uruchomiłem i jakiś update, potem reconnect do gry i nie było całego mojego teamu w grze przez dobre 6 minut i grałem sam wszystkie linie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja miałem to samo ... Grałem rankeda Lee Sinem, nawet mi gry nie załadowało, nie pokazało okna ładowania postaci, wywaliło mi Lola. Potem uruchomiłem i jakiś update, potem reconnect do gry i nie było całego mojego teamu w grze przez dobre 6 minut i grałem sam wszystkie linie. 

U mnie odwrotnie. Gdy wróciłem miałem spushowaną całą baze, i cały mój team był i chcieli reportować mnie, gdyż byłem nafeedowanym adc >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...