Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easyhc

FGStef

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<

1reVLQd.png

Co posiadamy?
*** Posiadamy autorskie pluginy
*** Profesjonalna administracja.
*** Dobrze skonfigurowana maszyna
*** Brak faworyzacji gildii.
*** Duży drop
*** Wiele Oryginalnych pomysłyów
*** Własny AntyCheat, który informuje nas gdy ktoś używa cheatów
*** Własny System AntyFaworyzacji , wiemy kiedy , co i komu daje admin
*** Szybką pomoc w razie problemów.
*** Częste eventy różnego rodzaju

START SOBOTA 17.00

ZAPOWIEDZ:

https://www.youtube.com/watch?v=Sa2ckRK7hag

pFz3nZL.png

gwrn0tf.png

p0WqSQF.png

o4YY4eW.png

yNKbxYE.png

mca.png
Opublikowano

tyle graczy jest dlatego ze was zareklamowali na Smav'ie : p

@topic: nic ciekawego, to samo co na innych serwerach : - )

Opublikowano

Przed otwarciem przygotowywałem się na coś na prawdę dobrego a tutaj co? Lipa!

Drop jest za duży - rozumiem, że to easy hardcore no ale... zrobiliście z tego uproszczonego survivala z śmiesznym banem na 5 minut.

Administracja nie jest zbyt "ogarnięta". Miałem 2 sprawy do Admina, lecz zostałem przekierowany na serwerowego TS'a. "No cóż" pomyślałem - jak trzeba to trzeba ;) Wbijam na tego TS'a, czekam, czekam, czekam i jeszcze raz czekam, aż w końcu zawitał do mnie Moderator serwera i po usłyszeniu moich 2 zdań stwierdził, że to pytanie należy zadać Właścicielowi a nie jemu, tak więc zapowiedział, że owy Właściciel wbije i będę mógł z nim porozmawiać. Czekam 5, 10, 30 minut a tu nic. Po 2H afczenia wyszedłem z TS'a i zacząłem szukać innego serwa a dziś podczas poszukiwań (dosłownie 10 minut temu) postanowiłem, że poświęcę swój śmiesznie cenny czas i napiszę mini-opinię.

Tyle w temacie :)

Opublikowano

Ale po co nam kolejny hardcore. Mamy parę hardcorów które są naprawdę dobre a tu koleśny z niby 

autorskimi pluginami, a pewnie parę kupionych, parę z bukkit.pl. Ale są też plusy ponieważ 

mały spawn to jest to co uwielbiam a nie beznadziejne duże spawny które nie dodają na jakości.

Jak dla mnie nie potrzebny serwer ale jak gracze grają to dobrze. Ja nie zawitam bo nie mam ochoty.

Opublikowano

Przed otwarciem przygotowywałem się na coś na prawdę dobrego a tutaj co? Lipa!

Drop jest za duży - rozumiem, że to easy hardcore no ale... zrobiliście z tego uproszczonego survivala z śmiesznym banem na 5 minut.

Administracja nie jest zbyt "ogarnięta". Miałem 2 sprawy do Admina, lecz zostałem przekierowany na serwerowego TS'a. "No cóż" pomyślałem - jak trzeba to trzeba ;) Wbijam na tego TS'a, czekam, czekam, czekam i jeszcze raz czekam, aż w końcu zawitał do mnie Moderator serwera i po usłyszeniu moich 2 zdań stwierdził, że to pytanie należy zadać Właścicielowi a nie jemu, tak więc zapowiedział, że owy Właściciel wbije i będę mógł z nim porozmawiać. Czekam 5, 10, 30 minut a tu nic. Po 2H afczenia wyszedłem z TS'a i zacząłem szukać innego serwa a dziś podczas poszukiwań (dosłownie 10 minut temu) postanowiłem, że poświęcę swój śmiesznie cenny czas i napiszę mini-opinię.

Tyle w temacie :)

Dokładnie tak.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@zastur123

zastur sam masz c*****y serwer i nie ulepszasz go wiec morda dzieciaku.

@topic

Gram na serwerze i podoba mi sie.

Kupilem vipa tez jest ok ale mozna dodac do /kit vip troche itemow na gildie :D

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...