Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;) Działa wam może BaseUlt2 na rankedach? Bo przed chwilą grałem Jinx rankeda i ani razu nie użyła ulta na respa, a przed rankedem zagrałem sobie customa i wszystko ładnie śmigało.

Opublikowano

musisz zrestartowac skrypt w ekranie ladowania (odznacz i zaznacz, przynajmniej ja tak musze)

Mówisz serio  czy jaja sobie robisz poważnie ?:P Bo  gralem ezrealem to wlasnie nie strzelalo nic , jak mówisz prawde to daje łapke  

Opublikowano

Tzn podc

powaznie, ja tak robie z kazdym skryptem przy wlaczaniu kolejnej gry bo dziala ktory, i jak chce.

ale tylko podcasz ładowania , czy jeżeli to nie pomoże to w grze też spróbować ? i zadziala ?

Opublikowano

bo uzywasz niedziałającego skryptu

A możesz podrzucić swój?

//Zaznaczam, że wcześniej zagrałem sobie customa i działało.

Opublikowano

nic nie musisz ustawiac (możesz spróbować użyć ten skrypt razem z RecallTracker.exe bo moze wlasnie to jest problem)

jesli ci nie dziala nadal to znaczy, że ostatni patch ma cos wspolnego.

Daj + a dostaniesz dżinsy ;)

Opublikowano

Jednak BaseUlt2 działa, chodź nie wiem czy w 100% dobrze. Chodzi o to, że gdy jestem u siebie na respie i ktoś się cofa to nie użyje ulta, lecz gdy jestem blisko bazy wroga to już użyje. Tak ma być czy to jakiś błąd? Prosiłbym o szybką odp. ;)

Opublikowano

Jednak BaseUlt2 działa, chodź nie wiem czy w 100% dobrze. Chodzi o to, że gdy jestem u siebie na respie i ktoś się cofa to nie użyje ulta, lecz gdy jestem blisko bazy wroga to już użyje. Tak ma być czy to jakiś błąd? Prosiłbym o szybką odp. ;)

Nie nie powinno tak być .. Jeśli nie jesteś na 100% pewny czy skrypt jest aktualny użyj SVNCompilera , ja go aktualizuje co 1h , szybko aktualizuje i jestem 100% pewny że skrypty są aktualne .

Opublikowano

Nie nie powinno tak być .. Jeśli nie jesteś na 100% pewny czy skrypt jest aktualny użyj SVNCompilera , ja go aktualizuje co 1h , szybko aktualizuje i jestem 100% pewny że skrypty są aktualne .

Robiłem już aktualizacje, lecz nadal jest to samo. W dodatku skrypt raz chce mi działać, a raz nie...trochę to irytujące.

//A może BaseUlt2 jakoś się gryzie z Marksaman Jinx i dlatego jest tak a nie inaczej. Może ustawić coś w Marksaman?

Opublikowano

Dobra sprawa wygląda teraz tak, BaseUlt2 tak jakby działał, wyświetla się kiedy ktoś się reccaluje ALE nie używa ulta na Jinx..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...