Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inehonenth

Cassar_Tytus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Inehonenth to serwer RPG który stawia sobie jeden cel - gracze którzy zdecydują się dołączyć mają dobrze się bawić wcielając w swoją postać, która będzie się rozwijać. Znudziło Cię skakanie na skyblockach albo budowanie na freebuildach? Masz już dość serwerów factions które  nastawione są na bezmyślne zabijanie? Rozczarowały Cię inne serwery RPG? Oto odpowiedź na wszystkie te problemy. Tutaj możesz zrealizować swoje marzenia o ładnym świecie, który wygląda tak jak powinien wyglądać świat Fantasy - w krainie Inehonenth znajdziesz niebotyczne góry, nieprzebrane lasy, głębokie morza i piaskowe pustynie. Możesz tworzyć magiczne bronie, zdobywać tajemną wiedzę i zakładać miasta. A to wszystko w atmosferze współpracy z innymi graczami, bo liczy się dla nas społeczność.

Co oferuje nasz serwer? Dużą, ładną mapę (50 tys x 50 tys bloków) przygotowaną ręcznie. Ponad dziesięć klas postaci - złodziej, driud, mag, rycerz, łotrzyk, krasnolud, kupiec... Kilkadziesiąt profesji w które możesz się wcielić od górnika i pastucha przez księgarza, rybaka aż do barona i króla! Możesz nawet zostać nekromantą i wskrzeszać zmarłych (jeśli się odważysz). Mamy unikalne autorskie pluginy dzięki którym da się odkryć w tajemnych katakumbach i labiryntach unikalne przedmioty. Każda klasa ma bonusy do używania jakiegoś przedmiotu. Znajdziesz tez wiele sekretów. Wszystko to czeka na Ciebie.

Oto kilka screenów:

166gk8n.png

aovq7p.jpg

akah02.jpg

11r585l.jpg

zmz7ky.jpg

ADRES IP: s54.mineserv.eu:22008

Serwer jest na wersji 1.6.4

Opublikowano

Jestem sceptycznie nastawiony do serwerów rpg, ciężko znależć coś dobrego. Mape kojarze, zastanawiałem się czy nie wziąść jej na własny serwer, ale zdecydowałem, że to jednak zły pomysł. Autorskie pluginy tak?A napiszesz jakiś przykład?No krytkyka, krytyką ale przyznać wam trzeba że screenshoty są całkiem całkiem, kalsy może nie jakoś oryginalne, ale za to jest ich dużo.

Ja wam życze powodzenia.

Opublikowano

"Ponad dziesięć klas postaci - złodziej, driud, mag, rycerz, łotrzyk, krasnolud, kupiec..."

Chciałbym zauważyć, że krasnolud to rasa. No chyba, że ja przez całe życie byłem w błędzie.

Opublikowano

Ciągle powstają nowe ładne miasta (jak te na obrazku powyżej), niektóre także upadają. Zobaczymy które zdominuje gospodarczo, politycznie lub militarnie pozostałe.

Jeśli ktoś miałby problem z paczką modów proszę pisać na pw.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...