Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rosja i Ukraina

Haritirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchaj mediów, to będziesz cały czas chodził z brudnymi gaciami.Gdyby Zachód nie pomógł majdanowcom obalić Janukowczya, to nie byłoby tego całego cyrku.Nie ma się o co martwić.W razie ataku Rosji na Polskę od razu ogłosimy kapitulacje.Tylko pojęcia nie mam, po co Ruscy mieliby nas atakować...

Opublikowano

@Ak Hussar
Po prostu, chce wiedzieć zdanie ludzi. Gdzie napisałem, że słucham mediów. Dlaczego Rosjanie Ruscy mieli atakować Polskie? Bawią się z Ukrainą, a UE i USA grożą tylko sankcjami. Takie sankcje g#wno robią Rosji. Jak tak dalej pójdzie, to Putinek przejmie Ukraine, a potem zacznę przejmywać inne kraje. A do Polski niedaleko.

yiWCsl1.png
Opublikowano

@Ak Hussar

Po prostu, chce wiedzieć zdanie ludzi. Gdzie napisałem, że słucham mediów. Dlaczego Rosjanie Ruscy mieli atakować Polskie? Bawią się z Ukrainą, a UE i USA grożą tylko sankcjami. Takie sankcje g#wno robią Rosji. Jak tak dalej pójdzie, to Putinek przejmie Ukraine, a potem zacznę przejmywać inne kraje. A do Polski niedaleko.

Sankcje coś chyba dają, powoli tam w Rosji jest coraz mniej produktów, większe ceny itp. Przynajmniej tak słyszałem. (nie z mediów).

Opublikowano

Gołym wzrokiem widać że Rosja i Ukraina ciągle walczą a świat mówi że żadnej wojny nie ma i nie będzie czyli to co aktualnie jest to trening ? 

Opublikowano

Aktualnie to jest wszędzie propaganda i przekłamanie, nikt nie wiem jak jest naprawdę prócz władz Ukrainy i Rosji.
Jedno jest pewne co napisał @Ak Husar zachód i media wspierał cały majdan itd a nie wiemy czy słusznie.
Stany wg mnie chcą wojny i dążą do niej.
Co do tego co mówicie że Rosja nie ma nas po co atakować polecam obejrzeć wywiad z konferencji ministra spraw zagranicznych Rosji sprzed około 1tyg/2.
Mówi dokładnie że jeśli dojdzie do wojny to Polska i kraje nadbałtyckie zostaną cytuje "zmiecione z powierzchni 30 minut przed startem maszyn ONZ" wszystko w temacie.

Pomogłem daj 5

Opublikowano

@Ak Hussar

Po co Putinowi cała Ukraina? Wystarczy mu Krym i Wschodnia, na której żyje sporo Rosjan.

Aktualnie to jest wszędzie propaganda i przekłamanie, nikt nie wiem jak jest naprawdę prócz władz Ukrainy i Rosji.

Jedno jest pewne co napisał @Ak Husar zachód i media wspierał cały majdan itd a nie wiemy czy słusznie.

Stany wg mnie chcą wojny i dążą do niej.

Co do tego co mówicie że Rosja nie ma nas po co atakować polecam obejrzeć wywiad z konferencji ministra spraw zagranicznych Rosji sprzed około 1tyg/2.

Mówi dokładnie że jeśli dojdzie do wojny to Polska i kraje nadbałtyckie zostaną cytuje "zmiecione z powierzchni 30 minut przed startem maszyn ONZ" wszystko w temacie.

Nie pomyliło ci się czasem z tym nacjonalistą, co właśnie powiedział, że w razie wojny Polska zostanie zmieciona z ziemi? W każdym bądź razie to prawda, więc nie powinniśmy drażnić Ruskich.

Opublikowano

Podobno Ukrainczycy spierdalają lekko mówiąc do nas, do Polski, a za tym idzie, że Rosja przyjedzie do nas, żeby WALCZYĆ z Ukrainczykami. Czy to prawda?

Tak słyszałem na serwerze w MTA ---> GTA SAN ANSREAS na którym gram.

bez gif

Opublikowano

Słuchanie czegokolwiek na serwerach publicznych czy w mediach jest głupotą. Dopóki nie będzie żadnej potwierdzonej informacji nie macie się czego obawiać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...