Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie idzie mi

karol27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie katarine i przegrałem nią z 10 gier. I kiedy wbijam wszystkimi skillami np na Annie to bardzo mało jej zadaje. I oni mi mnie zabiją. Sprawdzałem bulidy runy specjalizacje itd... i ustawiłem tak jak powinno być lecz padam.

Opublikowano

Pech no naucz się grać :O

Jak przeciwnik wypala się ze skilli na minionach to wbijasz.

Ogólnie unikasz walki do 6 lvl.

W czasie TF wbijasz w ADC i odpalasz ulti

Katarina (nie licząc YI) to najłatwiejszy champ więc...

916741414680034286162.png

Opublikowano

Katarina najłatwiejsza to samo Yi? Gosciu ty jestes skonczonym idiota, obie te postacie potrzebuja zajebistego timeing'u żeby prawidłowo zdodgować lub wbić się, u Katariny potrzebne również będa szybkie palce..

Opublikowano

Jesteś słaby i tyle, pogódź się z tym :).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Znaczy czasem dobrą rundę mam ale wtedy przeciwnicy są słabi bo rzadko ns takich trafiam

Jesteś słaby i tyle, pogódź się z tym :).

ok
Opublikowano

Zamknąć temat dostałem odpowiedź na jaką czekałem :)

A i jeszcze jedna rzecz to nie powinno dobierać przeciwników z tym samym lvl?

Opublikowano

Zamknąć temat dostałem odpowiedź na jaką czekałem :)

A i jeszcze jedna rzecz to nie powinno dobierać przeciwników z tym samym lvl?

Powinno, ale raczej to idzie dobieranie win/win.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Czyli mam nawalac na botach

Zwycięstwa z botów nie liczą się do normali, więc nic Ci to nie da :P.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Dobra to będę grał dopóki nie nauczę się grać w te normale. Ale runy i specjalizacje są bardzo ważne? Bo mój kolega ma 27 i nie ma w ogóle żadnych run a kosi że hoho

Opublikowano

Dobra to będę grał dopóki nie nauczę się grać w te normale. Ale runy i specjalizacje są bardzo ważne? Bo mój kolega ma 27 i nie ma w ogóle żadnych run a kosi że hoho

runy są ważne dopiero od 20 lvl, więc nie przejmuj się na razie.

Co do specjalizacji, to są bardzo ważne, poczytaj jakieś buildy na daną postać i bierz z nich masterki (masterki - specjalizacje).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Zawsze maxuje Q potem W i E kiedy okazja to R ;)

Itemki: Zaczynam z butami, potem wzmacniającą księge itd... wszystko w AP

Zagrałem dzisiaj 2 gry obie wygrałem i najlepsze staty z teamu najwidoczniej udało mi się ją ogarnąć i padałem może dlatego, że grałem z kolegą który ma 27 lv ;p I dobierało większe levele

Opublikowano

kata ma slaby dmg na poczatku, pamietaj o tym. Jak juz wbijesz 30lvl zobaczysz ze ludzia nia graja tak, zeby nie wygrac mida tylko inne linie (chodza na ganki). Nie da sie nia wygrac linii, musisz gankowac z mida od razu jak zdobedziesz ulta, dopiero pozniej (w late game)  bedziesz robil ogromny dmg :)

Combo nie powinno wygladac EWQ poniewaz Q ma fajna pasywke, wiec powinienes EQW

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

kata ma slaby dmg na poczatku, pamietaj o tym. Jak juz wbijesz 30lvl zobaczysz ze ludzia nia graja tak, zeby nie wygrac mida tylko inne linie (chodza na ganki). Nie da sie nia wygrac linii, musisz gankowac z mida od razu jak zdobedziesz ulta, dopiero pozniej (w late game)  bedziesz robil ogromny dmg :)

Combo nie powinno wygladac EWQ poniewaz Q ma fajna pasywke, wiec powinienes EQW

Ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...