Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra najlepiej RPG, o mocnym mrocznym nastawieniu

Kacper.Plazma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, jestem ciągle dzieciakiem co lubi grać wszystkim co gnije, śmieje się i jest nazistą :D Szukam jakieś gry, dobrej, gdzie mógłbym to znaleźć, a najlepiej nieumarłych, cycki, wielki miecz oraz morze krwi :D

Nie musi być to RPG, ale fajnie by było jakby było.

Risen mi się nie podoba, walka oraz chodzenie piratem tam to nie mój styl.

Gothic, starsze części mnie juz lekko odpychają i ile razy można przechodzić jedną grę. A Gothic III i nowsze mi się nie podobają.

Skyrim- Są fajne elementy, jak pożeracze zwłok, mroczne bractwo, czy też kanibale, ale ataki na miasto, system walki i wbijanie poziomów pozostawiają wiele do życzenia i ogólnie raczej cały skyrim to jakaś sielanka.

Path of Exile- fajne, fabuła chociaż sczątkowa zaciekawiła mnie, ale to hack and slash, który się nudzi powoli. 

Diablo II- jak wyżej.

Diablo III dla mnie to, jakieś koreańskie mmorpg w stylu metina, kużwa... jak mogli to zepsuć.

Red alert 2- no moze tu nie ma nieumarłych, ani barbarzyńcy z mieczem, ale tworzenie armii, która ma wiele wspólnego z piekłem to jest coś :D Jednak strategia to jest, a muzyka powoli się nudzi. 

Warcraft III- nie umarli... Arthas... jednak strategia, którą przeszedłem...

Wiedźmin II- supcio, ale... potwory, a nie umarli... no i wiedźmiń jest jakis taki specyficzny...no i grałem

POSTAL- supcio gierka, ale kopanie głowy po 5 minutach mi się nudzi. 

Metro2033- spoko, ale dla mnie jest tam za mało wolności dla gracza. Chce troszku poprzemierzać świat i dokonywać wyborów(większych)! 

Amnezja- Może to nie RPG, moze to nie rzeki krwi, ale chodzenie ciemnym korytarzem i robiąc na krześle to jest to, jeśli macie coś podobnego dawajta. (Może silenthill wezmę?) Jednak wolałbym coś w strylu rozwijania postaci, coś ocierającego się o berserkera(God of War na ten przykład).

Dark Souls, podoba mi się i to bardzo, ale gra robi się troszku monotonna po 10h i brakuje mi tam fabuły.

Conan(książka, nie gra, nie film)- jest to naprawdę dobra pozycja, jak macie jakieś książki tego typu możecie polecić, ale proszę o bogatszą w słowo, dla bardziej wyrafinowanego czytelnika, bo cóż... Conan swą prostotą mocno boli.

Ciekawe, czy coś znajdziecie. Jestem głodny, krwi, oraz mroku xD

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

The Evil Within polecam. Gra ma mroczny klimat niż dużo straszaków. To co się dzieje może zadowolić graczy, którzy lubią rpg i horrory. Gra jest w miarę długa, ponieważ przejście jej zajmuje około 15h.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Dragon Age

Dragon Age: Początek

Dragon Age 2

I teraz nowa gra z serii Dragon Age: Inkwizycja (wyjdzie 20 listopada)

To są gry, których szukasz. ;)

Dragon Age: Początek ma dużo dodatków.

Opublikowano

Dragon Age

Dragon Age: Początek

Dragon Age 2

I teraz nowa gra z serii Dragon Age: Inkwizycja (wyjdzie 20 listopada)

To są gry, których szukasz. ;)

Dragon Age: Początek ma dużo dodatków.

Z mojej skromnej strony nie polecam tej gry. Gra się do znudzenia, no może coś w tej nowej wersji dodadzą Inkwizycja... Ale tak to nie opłaca się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...