Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to ma być? Problem po mojej stronie? - Transfer Maket.

Ɲestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wszedłem teraz i zaplanowałem sobie zrobić skład Zenitu.

Wszedłęm w licytacje hulka i kupiłem sobie jednego. OK " Licytacja dobiegła końca ".

Kupiłem drugiego, to samo, trzeciego, to samo, czwartego to samo, piątek to samo, szóstego to samo. WTF? Ktoś mi podkrada zawodników co chwilę?

OKAZAŁO SIę że całą kasę mi z konta zabrało, a Hulka dalej nie mam.

4043121350.png

Opublikowano

Cześć. Wszedłem teraz i zaplanowałem sobie zrobić skład Zenitu.

Wszedłęm w licytacje hulka i kupiłem sobie jednego. OK " Licytacja dobiegła końca ".

Kupiłem drugiego, to samo, trzeciego, to samo, czwartego to samo, piątek to samo, szóstego to samo. WTF? Ktoś mi podkrada zawodników co chwilę?

OKAZAŁO SIę że całą kasę mi z konta zabrało, a Hulka dalej nie mam.

Mam 'identyczny' problem z listą transferową.

Sprzedałem CR za 15kk, kasy nie mam, a karta cały czas w bieżących licytacjach, mimo, że wygasła i nic nie mogę z nią zrobić ;_;

Czekamy 24h (wg info w obsłudze technicznej) i powinno wrócić do normy + przywrócić karty/coinsy.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Już działa. Zresetowałęm wszystko i włączyłem fifę ponownie. Dostałem ośmiu hulków jak tylko kliknąłem w tryb UT.

Wysłałem wszystkich do klubów i żaden nie jest duplikatem, a stoją w ośmiu obok siebie. Pewnie nie da się ich użyć ani nic.

No cóż, sprzedam taniej.

4043121350.png

Opublikowano

Już działa. Zresetowałęm wszystko i włączyłem fifę ponownie. Dostałem ośmiu hulków jak tylko kliknąłem w tryb UT.

Wysłałem wszystkich do klubów i żaden nie jest duplikatem, a stoją w ośmiu obok siebie. Pewnie nie da się ich użyć ani nic.

No cóż, sprzedam taniej.

To musi być bug, bo nawet dwóch nie możesz mieć tych samych... a tu ośmiu :D

Opublikowano

Wysłałem wszystkich 7 na listę i potem ich posprzedaję ;D A jednego z 68 kontraktów zostawiłem. No cóż. Ciekawe czy są inne fajne bugi :)

4043121350.png

Opublikowano

Inne fajne bugi? Miałem bug że mam 

-83234234923084285 coins ~ Tak mniej więcej tyle.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Mam 'identyczny' problem z listą transferową.

Sprzedałem CR za 15kk, kasy nie mam, a karta cały czas w bieżących licytacjach, mimo, że wygasła i nic nie mogę z nią zrobić ;_;

Czekamy 24h (wg info w obsłudze technicznej) i powinno wrócić do normy + przywrócić karty/coinsy.

Panie to sobie jeszcze poczekasz ;d Ja czekam około 2 miesięcy aż mi oddadzą CR7 i Bale. Raczej tego się nie odzyska, dzwoniłem już wiele razy na infolinie i zawsze mówią proszę czekać a jak nic się nie zmieni zadzwoń za 2 tygodnie... Pracujący tam pan Bartłomiej jest niekompetentny i nie umie nic zrobić.

3291114093847461080220.jpeg

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

A powodem tego wszystkiego są autobuyery, które lagują serwery wysyłając bardzo wiele zapytań. Po kontakcie z EA powinni oddać.

Też tak myślałem dopóki nie okazało się, że takie same problemy są na becie Fify15 na Xboxie a tam raczej botów nie ma :).

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Na stronie pomocy EA pisze, że moja karta CR jest opóźniona i powinna zostać dostarczona do 24h (znaczy moje coinsy).

Tak czy inaczej napisałem ticketa do EA, ale w Stanach. Z polskimi "konsultantami" nie mam zamiaru się kontaktować.

Opublikowano

Taki troszeczkę offtop, ale zastanawiam się co jest bardziej drewniane. Ich servery czy Polski support.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Ostatnio był artykuł co robią boty z marketem.

Pewnie sami psują market, żeby było na boty xDDD

Mnie szczerze wali co oni tam robią. Mają mi oddać to, co poniekąd przez nich straciłem. Jak mi ten ich konsultant avonu pisał, do tygodnia powinienem mieć wszystko z powrotem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...