Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Wszystko o Ashe 4.15

Kagetora49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie wpisu....
Gram bardzo rzadko na dolnej linii jako adc, a chcę się nauczyć.
Zrobiłem już nowe konto i od nowa uczę się farmić itd.
Pytanie głównie kieruje do starych wyjadaczy, wiem że Ashe nie pasuje do dzisiejszej mety i nadaje się jedynie na supporta.
Jednak lubię ją ze względu na ulti :D, i tym co można zrobić przy odpowiednim treningu.

Proszę o konkretne odpowiedzi bez odnośników do stron typu mobafire, interesują mnie przedmioty z nazwy - takie jake pasują do Ashe i do mety, opcjonalnie przykładowe buildy, runy i sposób gry - taktyka, jak sie ustawiać na linii, grać pasywnie czy agresywnie.
Za pomocne odpowiedzi lecą plusiki.
Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

infinity static ( up pisze about bt, niestety ten item jest useless shield jest zerowy, a daje 20 ad mniej niż przed nerfem so) berserki yommugb lw botrk, taka ashe i każdy inny adc daję radę. pozdro i miłego treningu.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Ashe nadaję się w tych czasach na suppa? pierwsze słyszę , to jest wciąż OP postać , fakt faktem mało grany , ale jak trafisz na kogoś ogarniętego na linii to nie jest wesoło . poleciałbym Blood , inifiy , LW , reszta to już twoja sprawa ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...