Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpię, żeby się dowiedzieli :) Zresztą cała rozmowa odbywa się z Dilerem na GG wiec Piszesz mu nazwa sklepu a on tylko sobie kupuje ^^ Wiec Teoretycznie rzecz biorąc to jest legalne

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

duzo osub kupuje yangi na allegro adminom metin2 niechialo sie by robic tych dochodzen kto kupil kase na allegro wiec bana niepowinnes dostac

Opublikowano

ja za kupowanie yang z allegro dostałem perma. ^^

jak wykryją dają zawsze bana na stałe.

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Zależy czy się dowiedzą ;] Najlepiej kupuj na konto 1 lvl,a potem przekladaj na glowne konto ;]

malo to da , mogą sprawdzic ip :x

Moj kolega kiedys kupil yangi to dostal bana na woja 78...stalego

Za handel w zyciu realnym czy jakos tak xD

GunzAlex.png
Opublikowano

@up co ty pierdolisz nie sprawdzą ci ip bo nie są adminami czy jak to tam na allegro więc nie mogą to tak jakby np zwykły user mpc mógł sobie na już mieć twoje ip.. wow dostał bana na 78lvl kto na tym lvlu kupuje chyba totalny debil co niczego nie umie sie dorobić lub konto też kupił i nie ma jak sam zarobić. Moim zdaniem jest tak ze jakis SGM/GA ma konto na allegro sprzedaje yangi i pisze na GG z ofiarą i sie pyta gdzie ma sklep albo niech przyjdzie pod św i on zobaczy jego nick ale sprzeda mu tą sumę. Po jakimś tygodniu ten ktoś dostaje bana za handel w rzeczywistości. Nie rozumiem was tyle sposobów na zarabianie (nie używałem żadnego dh,itd.). Łatwo sie zarabia w metinie jest tyle legalnych sposobów a wy kupujecie yangi na allegro nie rozumiem tego.

Dawajcie minusy i czytajcie moją sygne :P

Opublikowano

Lol nie czytacie forum PLA !!! Oni to wyłapują po chinskich botach w logach serwera. Jeśli sprzeda ci ktoś yangi , kto kase uzbierał sam to będzie OK , ale jeśli sprzeda ci diler , ktory ma kase od chinczykow co wystawiaja boty ro masz bana . Sama Santonia pisała na forum . Nie kupujcie u chinczykow ! Upewnijcie się skąd są yangi.

Opublikowano

@UP

To co będzie jeśli wstawie w sklepie fms za jakieś 35kk i przyjdzie jakiś koleś z kupionymi yangami i kupi ode mnie item, to ja w tedy bana dostanę?

pouczenie2.gif

Zbieram minusy, nie bądź żyła daj mi minusa!

Opublikowano

@Up

Nawet 2 ... Jasne, że Ci NIE zbanują z jakiego powodu ??

Chodzi o IP... Jeśli grasz z bratem na 1 IP i dojdzie do jakiegoś handlu na wysoką skalę to wtedy mogą być kłopoty, chociaż całe GA to "tępi siusiaki" ich tylko interesuje kasa która leci im z SM

Kieloc jak kupujesz od ludzi nie znanych to się dziwisz ... Najlepiej kupować od pewniaka kilka razy brałem po 20kk bodajże 5 z kolegami na spółę i jakoś żaden z nas nie dostał bana ...

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

Zgadzam się ja też kupowałem dość spore ilości kasy przez kilka miesięcy ok . 100kk

Bana nie dostałem nie wiem to chyba od szczęścia zależy. Ale za to w 100% jest ban nawet w regulaminie pisze , że nie wolno tym handlować ale ... jest jeden kruczek , jak często zauważyłeś "Yangi i postacie są własnością ( Niepamiętam nazwy tej firmy ;d) ja sprzedaje tylko czas poświęcony na zdobycie ich . I tu raczej nie mogą dużo zrobić :F Lub też sprzedajesz np. koperte a gratis do tego dodajesz jakąś tam kwote .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...