Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Malestia.pl - Ogniste Zbocze

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

563741409226900937801.png

Hej witajcie, to już drugi temat związany z nowymi mapami

na serwerze Malestia.pl. Dziś pokazujemy: Ogniste Zbocze,

jest to mapa na którą wejdziecie osiągając 105 poziom na

serwerze. :) Ta mapa i mapa z poprzedniego tematu (TUTAJ)

są mapami pod exp. Oprócz nich na serwerze znajdują się

całkowicie nowe dungeony. Oczywiście bez obaw, kolejne takie

nowe twory zaprezentujemy na aktualizacjach serwerowych.

Zanim jednak obejrzycie mapy, zapraszam Was do zalajkowania

naszego oficjalnego fanpage serwerowego:

https://www.facebook.com/NazwaserweraPL

Wielkość mapy: 6x4

dmuZOtv.png

vLy34IZ.png

XQvUGmo.png

nYLzRje.png

b6vas8P.png

Opublikowano

Trytony nie pasują do tej mapy, spróbujcie wrzucić tam Mantykory.
Co do mapy, nie będę się wypowiadał ponieważ zrobiłem już to wczoraj w przypadku poprzedniej, a myślę że przez jeden dzień jakieś dużej zmiany skilla nie ma :p

Bardzo podoba mi się to że robicie to sami, doceniam.
Są rzeczy których się nie ogarnie samemu bez większego doświadczenia, ale zrobienie terenu mapy to żadna filozofia także fajnie że nie bierzecie z mpc, tylko chociaż to śmigacie sami.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Jeszcze napiszę póki macie czas by coś w tym kierunku zdziałać.

Znajdźcie lepszego grafika, oprawa wizualna to dzisiaj podstawa, a Wasza jest poniżej przeciętnej - myślę że powinniście rozpatrzyć moją sugestię.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Widać że wzorowana na metin2_map_dawnmistwood te same obiekty , ułożenie mapy bardzo podobne. Ciężko ocenić jak to dokładnie wygląda w grze bo to tylko kilka obrazków. Szacun nawet że robicie własne mapy ja próbowałem ale nie mam totalnie pomysłu i pod koniec wychodzą mi "igły-widły"

Opublikowano

Widać że wzorowana na metin2_map_dawnmistwood te same obiekty , ułożenie mapy bardzo podobne. Ciężko ocenić jak to dokładnie wygląda w grze bo to tylko kilka obrazków. Szacun nawet że robicie własne mapy ja próbowałem ale nie mam totalnie pomysłu i pod koniec wychodzą mi "igły-widły"

Nie chcemy strasznie odchodzić od klimatu gry - grę tworzą jej twórcy, zatem wzorujemy się na ich pomyśle. Jednak mimo to chcemy odnowić troszeczkę te nudne mapy, aby gracz mógł zobaczyć "coś" innego niż na innych serwerach. :)

Opublikowano

@Mizune

Dziękuję, że starasz się w jakiś sposób nam pomóc, mogę Cię zapewnić, że nie zostawimy Twoich sugestii na boku. :)

e2TT2Na.png

Opublikowano

Ogniste zbocze bo pewnie gorąco tam <3  bez chusty na głowę nie wejdziesz. 

A tak już na poważnie to ładna mapka:) Dobra robota

Invoriabanenr.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podoba mi się to, że większość ludzi którzy tworzą serwer dodają do niego elementy które stworzyli sami, doceniam.
Co do mapy, prezentuje się naprawdę świetnie jedyne d czego można się przyczepić to modele mobów które raczej nie pasują pod ta kolorystykę mapy :)

Pozdrawiam.

2i6eukk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...