Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS/VM] Nestium #11 - Pandą przez Mapę Eventową - Nowa Mapa

Nestium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8500414092308081235366.png

Mapa, która będzie służyć pod Konkursy Zuo oraz inne eventy związane z potworami/metinami/bossami.

image.png

*Wersja Video:

*Wersja SS:

(Kilka urywek ssów z mapy)

image.png

zzz3.png

zzz4.png

zzzz5.png

zzzz6.png

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Autora drzew poproszę osobiście o to by wypowiedział się w Waszej prezentacji że nie zezwala na ich użycie.
Pozdrawiam i życzę owocnego startu.

Największym błędem jaki zrobiłem w swojej "Metinowej karierze" było nauczenia Was otworzenia World Editora, no ale cóż człowiek uczy się na błędach.
Ty pomożesz zmęczonemu wieśniakowi wstać, On Ci wbije widły w plecy gdy się odwrócisz.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Autora drzew poproszę osobiście o to by wypowiedział się w Waszej prezentacji że nie zezwala na ich użycie.

Największym błędem jaki zrobiłem w swojej "Metinowej karierze" było nauczenia Was otworzenia World Editora, no ale cóż człowiek uczy się na błędach.

Ty pomożesz zmęczonemu wieśniakowi wstać, On Ci wbije widły w plecy gdy się odwrócisz.

Mam dla ciebie dobrą radę, wyjdź z mpcforum, a najlepiej z komputera i ugaś ból, wiadomo czego... 

Widzę, że masz ostre tarcie, spamisz w każdym temacie, próbując się wywyższyć i pokazać 'co to nie ty'. 

Za to ty pokaż mi zgody autorów, którym ukradłeś ich własność oraz tego samego autora, o którego prosisz w tym temacie. 

Pozwoliłeś mi tylko rozwiązać kilka błędów, podziękowałem ci za to. A co do ostatniego zdania, to nie było czasem na odwrót? 

Opublikowano

Mam dla ciebie dobrą radę, wyjdź z mpcforum, a najlepiej z komputera i ugaś ból, wiadomo czego... 

Widzę, że masz ostre tarcie, spamisz w każdym temacie, próbując się wywyższyć i pokazać 'co to nie ty'. 

Za to ty pokaż mi zgody autorów, którym ukradłeś ich własność oraz tego samego autora, o którego prosisz w tym temacie. 

Pozwoliłeś mi tylko rozwiązać kilka błędów, podziękowałem ci za to. A co do ostatniego zdania, to nie było czasem na odwrót? 

Nie bardzo rozumiem kiedy mi pomogłeś, lub w czym wgl. mogłem potrzebować pomocy od Ciebie.

Wymień jeśli możesz xD

0VPaRnd.png

Opublikowano

Dlatego na tym forum czasem aż się nie chce pomagać patrzac na osoby tego pokroju. Poza tym jeżeli oni na prawdę nie potrafili otworzyć World Editora, to już się boje co będzie na serwerze.

O ile mi wiadomo, to Wasz team oskarża wszystkich o złodziejstwo, hipokryci =DD

Na dodatek podjebanie serii filmików od autorów serwera MPCforum co już jest szczytem wszystkiego, i nawet się nie tłumaczcie, że z innego filmu, bo i tak Wam nie wierze.

Mapy średnie i mam pytanie, czemu niektóre drzewa mają cień, a drzewa zaraz za nim już go nie mają? To błąd jakiś? Może poprawicie, bo to troche słabo wygląda. ;x

@down

A co mi tam :D:D W końcu prowo to moze cie uspokoją na troszke ;)

154111409342008770658.png

Opublikowano

Dlatego na tym forum czasem aż się nie chce pomagać patrzac na osoby tego pokroju. Poza tym jeżeli oni na prawdę nie potrafili otworzyć World Editora, to już się boje co będzie na serwerze.

Na dodatek podjebanie serii filmików od autorów serwera MPCforum co już jest szczytem wszystkiego, i nawet się nie tłumaczcie, że z innego filmu, bo i tak Wam nie wierze.

Mapy średnie i mam pytanie, czemu niektóre drzewa mają cień, a drzewa zaraz za nim już go nie mają? To błąd jakiś? Może poprawicie, bo to troche słabo wygląda. ;x

Tępak, nic nie rozumie. :)

Więc niech tępak się nie wypowiada.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Tak więc odpisze po raz ostatni jeżeli byłbyś tak miły i zaprzestał wypowiadania się w naszych tematach to byłbym wdzięczny albo jeżeli jesteś chętny możemy po prostu porozmawiać na ts i wyjaśnić sobie kilka kwestii 

ps Mapa zostanie lekko zmodyfikowana

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem kiedy mi pomogłeś, lub w czym wgl. mogłem potrzebować pomocy od Ciebie.

Wymień jeśli możesz xD

Chodziło mi o tę drugą część. 

@down

Jak można tak nisko upaść, aby się do kogoś podlizywać? 

Ty jesteś tak tępy jak moje pięty, więc się nie wypowiadaj, średnio to wygląda twój poziom rozwoju, a raczej bardzo źle.. 

Jaka kradzież serii, człowieku przestań ćpać tę mąkę. Użycie słowa "przez" nie oznacza podj**anie serii..  

Nikt z Nestiuma nie wiedział, że MPCforum robi coś podobnego na yt, a raczej nikogo to nie obchodziło i nie obchodzi. 

Proszę cię, nie wypowiadaj się bo przyprawiasz mnie o śmiech, nie chcę się celowo dla ciebie zniżać, dlatego milcz. 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...