Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dane osobowe do rejestracji MyPSC

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas rejestracji w MyPSC trzeba podać numer domu ulice i miasto! Po co im aż tak dokładne dane? Czy oni mi coś będą przysyłać? Jakiś list etc? 

2. Jeśli na moim koncie zostanie np 6 zł a co miesiąc zabierają 7 zł to co będę mieć minus czy wyzerują je?

Cześć...

Opublikowano

Ja mam konto i nie dostaje żadnych listow. Ale i ile dobrze pamiętam to podalem adres sąsiada.

Nie mozliwe ze zabierają 7zl miesięcznie musiales cos zle przeczytać. To jest chyba ale jak konto jest nieaktywne przez ok rok

Opublikowano

Podałem swój prawdziwy adres ( konto mam ponad rok i nic nie przyszło ).

Jeśli środki na twoim koncie zostały wpłacone i przez pół roku ich nie wykorzystałeś to wtedy się generują koszty ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

@B***h.Please (ryly? Koleś zmień nick xD Bo nie mogę dodać cię do posta)

Aha dobra masz racje już jestem wku**** na maxa przez tego PSC bo musiałem trzy razy zapierdzielać bo kupiłem za 50 zł okazało się że potrzeba jeszcze ok 5 zł za prowizje no okej, poleciałem (okazało się że portfel został na stole w kuchni! ) Lecę znowu! Zamknięte!!! I musiałem zawalać do kolejnego punktu jakieś 5km 

Rzeczywiście na stronie pisze że zabierają 7 zł po 12 miechach! Ale co zrobić z resztą kasy? Zostanie mi ok 15 zł tylko TRZEBA PAMIĘTAĆ o kochanej prowizji więc coś co bym mógł kupić musiało by pewnie kosztować z 12 zł 

Co do sposobu na sąsiada to nie przejdzie :( Bo najpierw by mnie sąsiad zabił że podałem jego adres a potem zrobili by to moi rodzice za to samo! 

@ZeuSio

A co jeśli przez ten rok/pół roku nie będę korzystać a zostanie mi np: 2/3 zł wyzerują mi je czy będę mieć na minus? Ew. czy będzie można takie konto zamknąć? 

Cześć...

Opublikowano

A da się zmienić nick? Daj mi gold member to zmienie. 

Na - raczej nie ma szans, poprostu ci się wyzeruje. Jaki by to miało sens, przecież niby by już z tego konta nie korzystał tylko zakładał nowe żeby nie być na -   pomyśl logicznie

Opublikowano

Podczas rejestracji w MyPSC trzeba podać numer domu ulice i miasto! 

Tak.

2. Jeśli na moim koncie zostanie np 6 zł a co miesiąc zabierają 7 zł to co będę mieć minus czy wyzerują je?

Coś musiałeś źle przeczytać - oni tyle NIE BIORĄ.

bez gif

Opublikowano

Serio nie będziesz nic kupował przez rok? A poza tym co ci szkoda kilku zł zabranych po xx czasu??? ;c

Nie szkoda ale chodzi oto czy kase bedzie pobieralo na minus.

I dobrze przeczytalem! Tylko ze pobieraja te 7 zl dopiero po roku. Tak czy tak juz nieaktualne. Dzieki za odpowiedzi

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...