Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odlagować komputer?

Dzeki Czan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Tak jak w temacie chce odlagować komputer więc proszę was o rady, używałem cclenera słyszałem ,że ikony na pulpicie mogą lagować to pousuwałem, z kurzu wyszczyszczony. Mówicie dalej porady.Czy da się go jakoś normalnie "odświeżyć" bez formata , nie che mi się go robić bardzo i wszystko od nowa instalować itp sami rozumiecie.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

1. Podaj parametry obecnego PC

2. Przeskanuj komputer czy nie zamula od wirusów

3. Format to sprawa 2-3 godz. z wliczoną instalacją podstawowych programów  i pobieraniem gier.

Opublikowano

Nie jest on za specialny ale nie działa tak "nowy"  2 gb ramu procek 3 takie tam podstawowe.

To pobieram jakiś malware bytes anti malware czy jakoś tak ??Styknie to??? dobre to jest??

A formata nie chce mi się robić ,zobaczę czy to coś da jak nie to zrobię. Nienawidzę tego robić no ale jak mus to mus.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Format jak format, przynajmniej pewność, że czysty w 100%.

Witam, daje Tobię lik'a ? Widocznie zasłużyłeś.

Opublikowano

Na twoim miejscu zamiast bawić się w te CCleanery Skanowania to bym przerzucił co najważniejsze na Pendrive i zrobił format.

Opublikowano

A ja poproszę specyfikację komputera a nie "2gb ramu procek 3"

Plus jeszcze jaki masz system

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...