Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Efektyfność spada

ITPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem grę na nowym koncie i mam około 300 bitew ostatnio efektywność spadła mi z 306 do 288 ktoś wie jak ją podnieść?

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

czooo 300 effi? rly?

W 1 kolejności:

Najlepszym wyznacznikiem skilla jest WN8. Tylko na nie patrz. Spadło, bo grasz jeszcze gorzej (Bo 500 to tragedia, a Ty masz problem żeby mieć ponad 300...).

PS Nie warto zakładać nowego konta, kiedy nie grasz na poziomie 2000-3000wn8. Sam się na tym przejechałem.

Opublikowano

Nie ocena osobista na poziomie 300 tylko to coś w XVM bo są bitwy potem co coś czego mam 288 i % zwyciestw

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

To prawdopodobnie WN8. Ocena osobista to taki wyznacznik skilla, jak liczba bitew czy % przetrwanych bitew.

Grasz na poziomie przeciętnego bota i tyle. Przeciętny gracz ma 1100WN8, także skoro masz zaledwie 280 to niepokojące.

Opublikowano

to jak mam to poprawić bo mi to nie wzrasta tylko spada cały czas

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Cytując mojego wiernego murzyna:

Naucz się grać.

Skoro Twoje Wn8 nie przekracza 500, to znaczy że masz ogromne problemy ze zrozumieniem mechaniki gry. Radzę poczytać poradniki i pooglądać jak grają najlepsi gracze. Staraj się ich naśladować. Przydałoby się dołączyć też do jakiegoś klanu, który Ci pomoże nauczyć się grać.

Opublikowano

Sypać radami bo chce być z*******y. Taki żart. Jak bym mógł prosić o jakieś porady jeszcze to będę wdzięczny

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano
Zacząłem grę na nowym koncie

po co zakładałeś nowe konto? :P graj na starym. nowe konta się zakłada po to, żeby być fioletowym ale u ciebie ten argument odpada :P

Jak bym mógł prosić o jakieś porady jeszcze to będę wdzięczny

MYŚL!! MYŚL!! np. "mam najlepszy pancerz z przodu to nie będę wyjeżdżał bokiem" lub "stoją tam 3 czołgi czekają aż wyjdę więc nie będę wyjeżdżał i zbierał 3 strzałów a oddam tylko 1."

Opublikowano

po co zakładałeś nowe konto? :P graj na starym. nowe konta się zakłada po to, żeby być fioletowym ale u ciebie ten argument odpada :P

Nowe założyłem tak tylko ale gram na starym i tak mam takie same staty więc

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Nowe założyłem tak tylko ale gram na starym i tak mam takie same staty więc

Tam masz więcej czołgów, nie ma sensu grać na 2 kontach. Wróć na tamto i graj jak najlepiej.

Opublikowano

wystarczy na początku jeździć za jakimiś kolesiami ?

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Według mnie nie jeździj nigdy za nikim, zawsze na tym wychodze źle.

Staraj się grać po swojemu, nie wjebywać się w niebezpieczne akcje, graj bezpiecznie - nie jesteś pewien to nie wyjeżdżaj.Mi bardzo pomagało to, że po prostu jechalem w bezpieczne miejsce, jak ktoś z teamu zespotowal to wtedy wyjeżdżałem i staralem sie coś robić, później z doświadczeniem przyjdzie reszta 

Opublikowano

a ile WN8 na bitwe trzeba by tak średnio robić aby dobić do tych 500?

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Sypać radami bo chce być z*******y. Taki żart. Jak bym mógł prosić o jakieś porady jeszcze to będę wdzięczny

Jesteś bardzo z*******y, nowe konto i 200 wn8 ? No k***a i potem gra się z takimi w drużynie ...

Ile miałeś wn8 na poprzednim koncie ?

Prosta zasada : naucz się grać

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Zrób przynajmniej tyle DMG ile ma HP twój czołg to bedzie dobrze

Opublikowano

no nie wiem 500 ?

Polecam lewatywe pomoże każdemu ....

A tak na poważnie założyłeś nowe konto bez żadnej wiedzy o grze mając nadzieje że będziesz miał lepsze staty .... weź wróć na stare i nas nie dobijaj.

Zobacz u Hallack5 szkołe czołgisty njalepiej wszystkie odcinki .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Zobacz u Hallack5 szkołe czołgisty njalepiej wszystkie odcinki .

Jeżeli mowa już o hallacku to możecie mi podać link do licznika drużynowego takiego jakiego on używa  na tym filmie

https://www.youtube.com/watch?v=-xKs8Bq8y5M&list=PLVxyWm6_tP6bB6DUYAXGYnLfhtL5mJTSz&index=3

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Zrób przynajmniej tyle DMG ile ma HP twój czołg to bedzie dobrze

I zacznie grać artą 

Jeżeli mowa już o hallacku to możecie mi podać link do licznika drużynowego takiego jakiego on używa  na tym filmie

https://www.youtube.com/watch?v=-xKs8Bq8y5M&list=PLVxyWm6_tP6bB6DUYAXGYnLfhtL5mJTSz&index=3

Chodzi o to na górze pokazującego wynik? Tak wyglądał kilka wersji temu.

Polecam do nabijania statystyk Hetzera, oddasz 2 strzały i świecisz się na fioletowo.

xDD

Opublikowano

Tak o to chodzi. Co to tych statystyk to postaram się grać bezpiecznie i skutecznie i nie dedać jak ciota jakaś

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Ty serio nie trollujesz? :D

300wn8 to mam jabym jechał na wprost :D

A tak na serio to oglądaj dużoooo youtuberow co nagrywają wota ,wiele się nauczysz z filmików.

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Według mnie nie jeździj nigdy za nikim, zawsze na tym wychodze źle.

Staraj się grać po swojemu, nie wjebywać się w niebezpieczne akcje, graj bezpiecznie - nie jesteś pewien to nie wyjeżdżaj.Mi bardzo pomagało to, że po prostu jechalem w bezpieczne miejsce, jak ktoś z teamu zespotowal to wtedy wyjeżdżałem i staralem sie coś robić, później z doświadczeniem przyjdzie reszta 

Ja zawsze jeżdżę sam i wychodzi mi to na dobre. ;)

Przede wszystkim do statystyk liczą się obrażenia zadane. Zrób sobie KV-1 i graj nią, bo łatwo się tym robi DMG, a im więcej zadasz DMG tym lepszym graczem się stajesz. Proponuję Ci ściągnąć statystyki sesji, bo będziesz wiedział na jakim poziomie stoisz. Pooglądaj sobie Multiego lub Faje, bo tam są epickie bitwie gdzie można się wiele nauczyć. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...