Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalna pomoc na serwerze ( GM, TGM )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KILKA ZDAń O SOBIE 

Mam na imię Dariusz. Mam 20 lat. Mimo to, że mieszkam na Litwie, jestem Polakiem z krwi i kości. Nie będę opowiadał całej historii dlaczego tutaj mieszkam bo jest naprawdę bardzo długa. Obecnie studiuje na uniwersytecie Wileńskim na kierunku informatycznym ( inżynerja systemowa, graficzna gier oraz programowanie ). Pracuję z językami: C / C++ / C# / php / html / android. Interesuję sie piłką nożną, siatkówką. Jestem w drużynach. Gram na gitarze i śpiewam. Uwielbiam muzykę, sam ją tworze oraz , najczęściej w nocne weekendy , gram w klubach. Myślę, że wielkim plusem jest to, że doskonale znam  języki takie jak .: Polski, Litewski, Angielski, Rosyjski  Hiszpański. Poprzez uniwersytet współpracuje z kilkoma korporcjami z Anglii, Szwecji. Mamy wspólne projekty, tworzymy oraz testujemy nowe programy ir gry. To jest moj niezły sponsor. Właśnie dzięki niemu wraz z przyjaciółmi mamy własne radio internetowe dla młodzieży całego świata.

Obecne doświadczenie, wiedza o  stanowisku.

Nie będe się bał tego wyrażenia - Doświadczenia mam naprawdę dużo. Swoją przygodę z metkiem zacząłem bardzo dawno. Chyba jak i każdy z nas na PLu. Później jak wiekszość zacząłem szukać coś nowego. Przeniosłem sie na privy. Grałem na wielu z nich ( nie bedę wymieniał aby nie robić reklamy). Byłem moderatorem forum , TS.  Ogromne doświadczenie w moderowaniu forum otrzymałem także moderując angielskie fora innych gier MMORPG oraz fora pomocnicze ( tu mam na myśli forum związane z elektronika oraz komputerami gdzie pomagaliśmy wszystkim kto miał problem np. z komputerem lub innym przyrządem itd. ). Byłem wybrany GMem na niektórych serverach prywatnych. Od razu to były hamachi, potem - dedyki. W razie potrzeb nazwy podam na priv , aby nie robić reklamy.

Ilość wolnego czasu, przedział w którym on występuje

Wolnego czasu mam naprawde dużo. W dni zwykłe (poniedziałek - piątek ) jestem dostępny od popołudnia ( godz. 15 -16)  do samej głębokiej nocy. W weekendy - cały dzień ( od 9-10 do 22-23 ). Bardzo często mogę przebywać całą noc. Jak już to zwykle bywa czasami sa ekstremalne sytuacje gdy jakiś dzien bywam o kilka godzin mniej.

Dlaczego chcę zostać GM,TGM? Co wniosę ze sobą do Teamu?

Przede wszystkim świeże siły oraz dobre checi. Mnóstwo energii która będzie skierowana dla wykonywania pracy jak najlepiej. Mogę także obiecać nowe pomysły i pomocniczą rękę zawsze gdy będzie potrzebna. Potrafię i chcę pomóc każdemu , kto będzie potrzebował. Często gracze sa nizadowoleni z pracy GM'a bo nie mają dobrego kontaktu oraz nie moga się doczekać pomocy dlatego właśnie chcę to zmienić. Chcę i mogę być tam , gdzie jestem potrzebny.

Na zakończenie kilka najważniejszych cech osobowości

Ciężko jest tutaj pisać bo zazwyczaj nie lubię sie chwalić i oceniać siebie oraz nigdy tego nie robię. Nigdy nie wywyższam siebie nad innymi. Moje naważniejsze cechy to pracowitość oraz odpowiedzialność. Gdy mam cel lub marzenie - zawsze staram się tego osiągnać. Zawsze zakańczam rozpoczętę prace. Jestem cierpliwy,sumienny oraz zdyscyplinowany. Ciężko jest nie zdenerwować bo jestem spokojny i wcale nie gniewam sie gdy mnie krytykują.

- Znajomość świata gry.

Posiadam. Wysoka.

- Znajomość regulaminu gry oraz forum.

Posiadam ( inaczej i być nie może)

- Uczciwość, cierpliwość, zaradność, opanowanie.

W tym cały ja.

- Sporo wolnego czasu.

Ile tylko trzeba

- Kultura słowa.

Zawsze

- Chęć pomocy graczom.

Ogromna, inaczej bym sie nie zgłaszał

- Posiadanie TS3, zalecany mikrofon.

Wszystko jest i dziala

- Nienaganna opinia.

Posiadam

Mam nadzieję na udzielenie mi szansy pokazać, że świetnie nadaję się na  stanowisko GM lub TGM. Kontakt: GG 11871167 Skype: salmanowicz10   email: [email protected]

P.s. jako mieszkam na Litwie, nie będę prosił żadnych  iluś % od IS czy cos podobnego. Nie potrzebuję żadnych wynagrodzeń pieniężnych.

Pozdrowienia z Wileńszczyzny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...