Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

proszę o pomoc :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano wszystkim. Od pewnego czasu wszystko przegrywam. Jest to moja wina bo nie mam żadnego maina. Proszę dajcie mi jakieś propozycje postaci do mianowania na midze i jungli, które z L# i brain.lua będą wygrywać gry. Do tego jakie premady polecacie z L#? Chodzi mi o postacie i linie. Jestem gold i proszę dajcie jakieś propozycje do wejścia do platyny. Za fajne propozycje daje lajki ;)

Opublikowano

Xerath na mida / Syndra i gg wp easy :) Na jungli polecam Amumu :D Co do ADC - Vayne,Tristana , Supp - Blitz,Thresh,Morgana . Duo linie to mid-jungle Syndra/Xerath + Amumu lub bot lane supp - blitz + vayne adc :D

Opublikowano

Ale słuchaj co mam zrobić jeśli mam staty np. 5/0 a bot i top feeduje? Jak chcę zgankowac to wardy albo mida mi pushuja wiec?

Opublikowano

Jungla evelyn ;) Polecam, sam wycerrowałem pare rankedów evelinką :) Ewentualnie amumu robi dobra robote. ADC to czym lubisz grać, co preferujesz.. lucian, tristana vayne na late'a.. Mid xerath, syndra, brand.. Coś z ucieczką lub stunem. Bez ucieczki bedą Cię gnębić, a jak zobaczą, ze maja na Tb free fraga to będziesz miał przejebane. Dobry też jest Jarvan.

Opublikowano

A czemu ba patchu 4.15 xerath mi wariuje? Bie używa q i ulta. Te forum jest tak zaśmiecone tymi paszkami więc nie wiem które jest aktualne. ma ktoś z was jakiś działający L# gdzie wszystko działa poprawnie? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...