Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja hack - Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem . Otóż ten Ninja hack na pandorze mi działa , lecz bez moda tzn  na czysto , na normalnym odpalaniu gry . Lecz gdy odpalam przez moda ( mod config mam moda na konia wyłączonego) ,  to widze postać w ziemi i nie moge sie  wogóle ruszyć , proszę o pomoc , nie wiem co mam zrobic a chce żeby to działało przez moda a nie tylko bez bo tak to nie mam duzo innych modów i tak troche lipa :c

Za udzielenie pomocy daje 10 plusów. 

Opublikowano

Witam mam problem . Otóż ten Ninja hack na pandorze mi działa , lecz bez moda tzn  na czysto , na normalnym odpalaniu gry . Lecz gdy odpalam przez moda ( mod config mam moda na konia wyłączonego) ,  to widze postać w ziemi i nie moge sie  wogóle ruszyć , proszę o pomoc , nie wiem co mam zrobic a chce żeby to działało przez moda a nie tylko bez bo tak to nie mam duzo innych modów i tak troche lipa :c

Za udzielenie pomocy daje 10 plusów. 

podaj mi nazwy plików które są w ninja hacku. Wrzucając do kamermoda ten ninjahack podmieniałeś jakieś pliki?

Opublikowano

Pc. epk i Pc . eix , tak podmienialem :D

no to właśnie sobie odpowiedziałeś na problem :) Nie możesz po prostu ich podmienić. Nie umiem niestety ci więcej pomóc ale albo załatw sobie kogoś kto da ci gotowe pc.epk i to drugie albo sam się tym zajmij (jakiś program do otworzenia + sprawdzenie co dodatkowego zawiera hack + dodanie linijek do pc.epk klientowego). pozdrawiam.

Opublikowano

no to właśnie sobie odpowiedziałeś na problem :) Nie możesz po prostu ich podmienić. Nie umiem niestety ci więcej pomóc ale albo załatw sobie kogoś kto da ci gotowe pc.epk i to drugie albo sam się tym zajmij (jakiś program do otworzenia + sprawdzenie co dodatkowego zawiera hack + dodanie linijek do pc.epk klientowego). pozdrawiam.

Mam rozumieć , iż mam zrobić tak , żeby nie podmieniac tych plikow klientowych , i oprocz nich zostawić te z hack'a?;)

Opublikowano

Mam rozumieć , iż mam zrobić tak , żeby nie podmieniac tych plikow klientowych , i oprocz nich zostawić te z hack'a? ;)

NIe.

Albo znajdź inny hack który nie korzysta z plików pc.eix itd albo rozpakuj jakoś plik pc.epk/eix i wpisz do niego to co potrzebuje do działania dmg hacka -,- Robota jest dosyć ciężka, a ja się średnio na tym znam więc poproś kogoś innego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...