Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] S2.Ravia.eu

*Anty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie żałosne intro, z reszta... czego by się można było spodziewać po widzach i graczach z Ravi.

a gdzie Ty tam widzisz intro? jak masz chwile to zobacz że zawsze dodaje filmik bez intra:]

Dziekuje za komentarz^^

Opublikowano

a gdzie Ty tam widzisz intro? jak masz chwile to zobacz że zawsze dodaje filmik bez intra:]

Dziekuje za komentarz^^

Nie mam zamiaru wracać nawet na twój kanał, jeżeli nawet podstawowych zasad i pojęc nie znasz, które towarzyszą filmom na youtube i nie tylko. Skonczylem oglądać ten film po parunastu sekundach, bo się Ciebie nie da ani słuchać, ani oglądać bo jakość filmu jest po prostu c*****a.

Opublikowano

Tak samo jak up. Odpaliłem filmik, zobaczyłem intro i wyszedłem. Szkoda marnować czasu na kogoś kto ma opinię o kimś kogo w życiu nie widział ani nie słyszał poza filmikami na youtubie... Zobacz jak isamu okrada graczy, a nie że fubu kogoś okradł -,-

Opublikowano

hmmm... spodziewałem się, że gra tam dużo więcej graczy... a gra z 1000 osób.. 

co do ilosci graczy tego nie mogę Ci powiedzieć. Jak na moje myślę że około 2,5k gra.Najlepiej samemu wejść i sprawdzić

Tak samo jak up. Odpaliłem filmik, zobaczyłem intro i wyszedłem. Szkoda marnować czasu na kogoś kto ma opinię o kimś kogo w życiu nie widział ani nie słyszał poza filmikami na youtubie... Zobacz jak isamu okrada graczy, a nie że fubu kogoś okradł -,-

Wiesz co Twój post mi się podoba, poważnie. Tylko też nie znasz mojej sytuacji i nie możesz wiedzieć czy mi ta osoba nie "zaszkodziła"  Nie mówie tu o kradzieżach fuby/isamu.

pozdrawiam

Nie mam zamiaru wracać nawet na twój kanał, jeżeli nawet podstawowych zasad i pojęc nie znasz, które towarzyszą filmom na youtube i nie tylko. Skonczylem oglądać ten film po parunastu sekundach, bo się Ciebie nie da ani słuchać, ani oglądać bo jakość filmu jest po prostu c*****a.

O zasadach mi tu nie wypisuj bo za pewne sam nie masz o tym pojęcia. Czy muszę kopiować wszystko od innych? On zrobił to ja też muszę? No chyba nie. Jeżeli chodzi o jakość to podałem info co było tego przyczyna. Jezeli chodzi o mój głos to moze zmien głośniki bo większośc mi mówi ze mam przyjemy głos:]

pozdrawiam

*proszę nie odpisuj bo ta rozmowa nie ma sensu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...