Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zreportować innego gracza?

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, gdzie mam zgłosić dzieci neo z mv, które mnie kickują za to, że gram dobrze. Pier*** takie coś dzisiaj 10 raz kick... Miałem 50 killi 3 death i kick. Mam nagrane jak mnie kickują te pier*** za przeproszeniem dzieci co to za gra jak nawet kd nie nabija. Support przyjmie i te pier*** dzieci ukara czy nie? Srry za słownictwo, ale jestem wkur***!

Opublikowano

Wszystkich to wkurza ale nawet support to dzieci neo. Oni mają innych w d***e, zgłaszasz oni najwyżej przeproszą i mówią, że robią co mogą. Wiem z własnego doświadczenia.

Opublikowano

Wchodzisz na oficjalną strone microvolt a następnie przechodzisz do support/pomoc techniczna i dalej to cię pokieruje lecz wątpię żeby coś zrobili za to że cie kickują, tylko pamiętaj że musisz mieć dowody w postaci screena.

Opublikowano

Report że Cię kickują nic Ci nie da.

Ja zrobiłem reporta z video jak koleś na elimination mele zabijał wszystkich w 1 sec na speedzie i 1 hicie.  Nagrałem to, wysłałem do nich a oni odpisali, że dziękują, że koleś poniesie konsekwencje a do dzisiaj sobie lata gdyby nigdy nic meh. A ja wygrałem 3 itemy z mp dla kai`ego pod rząd, to dostałem pm ''nice h4ck". Poszedłem do sklepu, wracam po 20 min i pisze że acc blocked, 10 dni miałem bana chu* wie za co, a takie śmiecie z czitami biegają i nic. Ale w sumie, co do kicków to niczego nie zrobisz, jedynie co to stracisz nerwy jak nie jeden gracz.

Napisz do supporta że chcesz zdonatować 2k to odpiszą w momencie.

Ten support jest o chu* roztrzaś.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja myśle że nie kickują cie za to że dobrze grasz, tylko że psujesz zabawe, ludzie nic nie mogą zrobic bo:

drużyna przeciwna: nie mozna wyjsc z bunkrow, 0  killi

twoja drużyna: nie można nic zabić przez tego typa(mowie o wszystkich takich dobrych), nieliczni jednak sa zadowoleni tutaj z wygranej.

dlatego ciężko znaleźć server dla godnych sobie przeciwników, też niby gram na zwyklym a trafiam na slabszych ode mnie i kończe z dodatnimi statami i to wyraźnie. A mimo to jestem słaby jak leszcz.

W tej grze gra dużo słabych graczy i na dobrą grę największą szansę mają gracze średniego poziomu.

Taka jest moja opcja, możecie sie  nie zgadzać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...