Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Formacja

Dusiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, aktualnie mam tylko 104lvl i idac po moich bledach powiem Ci, PIERDOL Gaia bo to najwiekszy blad jaki moze byc. Hinate polecam Ci nawet do 100lvl tylko i wylacznie dlatego ze gdy wyrobisz u niej duzo block to jest on bardziej oplacalny niz Dodge patrzac na czestotliwosc jego wystepowania, defakto hinata jest bardzo niewielkiego grade wiec nie wszystko z S.Weapon moze miec ale gdy zacisniesz zeby i dociagniesz tak do 100 to wtedy za soule polecam Ci zrekrutowac Hashirame Senju chyba ze wolisz Sasuke (twoj wybor) osobiscie mialem Gaia i to jest smiech na sali, za fioletowe soule mozna miec duzo wiecej ciekawszych postaci. Jesli chcesz mozesz zrekrutowac Kakuzu, jest on swietny bo ma ogromna ilosc defa co przyda sie strasznie ale potem jednak odczujesz brak zlotych duszyczek.

Opublikowano

Pan wyżej dobrze prawi, jak chcesz zrekrutować kakuzu( a jesteś graczem który nie trzepie dziesiątek milionów silvera dziennie) to nie polecam na 100lvl go zmieniać, ponieważ najprościej rzecz ujmując tobirama jest o wiele lepszym wyborem niż zmiana vanguarda.

Opublikowano

Ja także kupiłem gaia na początku gry i szczerze tego żałowałem, bo skasowałem hinatę, tak jak mówili na górze, nie opłaca się go rekrutować, a z Hinatą do 100 lvl możesz na spokojnie cisnąć, potem polecam kupić Sasuke, niby mało się różni od Hashiramy, ale ma ciut większe procenty i potem w razie czego możesz go ulepszyć. NIE KUPUJ GAIA :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...