Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transferek ^^

Ylie_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko ^^. mam zamiar przenieść się z rosji na eune z powrotem, ale tu mam pytanko do was. 
chciałem to zrobić tym sposobem że doładowuję konto 1szy lv, pisze do supportu i on przenosi (czy jakoś tak to działało).
i tu problem: napisać do supportu z nordica, czy rosyjskiego? ^,^ (a chcę to zrobić tym sposobem, bo niestety dostępu do paypala nie mam ;-; )

a 2sprawa: jak mam undrankeda na nordzie, a platynie na rosyjskim to przeniesie mnie (jak to zwykle bywa) na silvera, czy dostane czyste konto w sensie pierwsze 10gier i dopiero? ^^

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Do polskiego pisz, oni tam mają jakiś specjalny dział do sprowadzania polaków chyba xD, będziesz miał 1 gre do rozegrania, przydzieli cie według elo/mrr ale nie wiem dokłanie ;-;

Opublikowano

Nie sprowadzą Cię. Napiszą że nie ma takiej możliwości i nie przenoszą RP.

ale jakich rp człowieku :O

jest opcja żeby napisać do supportu o przeniesienie z innego regionu, oni proszą o doładowanie 2,6k rp na inne konto (1lv) i wtedy przenoszą mi główne konto, a biorą rp z konta 1lv. nie udzielaj się proszę jak nie wiesz :)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

jest opcja żeby napisać do supportu o przeniesienie z innego regionu, oni proszą o doładowanie 2,6k rp na inne konto (1lv) i wtedy przenoszą mi główne konto, a biorą rp z konta 1lv. nie udzielaj się proszę jak nie wiesz :)

nie przenoszą, pisałem tak i już tak nie robią

­

Uczeń
Opublikowano

Jak mówię to mówię, jak mówię to wiem.

Pisałem do nich w tej samej sprawie i odpowiedzieli mi że nic nie mogą zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...