Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Myslicie Co Bd Nowego?

xSytse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myslicie co bd nowego? na wr koles mi mowil ze clan system a wasze propozycje ja mysle ze evencik na swieta sie tu nam szykuje i tyle ;p

MILENIUM FANS !

Pomogłem ? daj Lubie To ! nic cię to nie kosztuję :)

Opublikowano

clan system to nowy ops.warrock.net czyli tak jakby nowy server opsa robia nie wiem jak ci inaczej wytlumaczyc :P

1377774857-U369478.png

Opublikowano

moim zdaniem wejdzie dlugo oczekiwany event... w koreanie juz byl dawno a mianowicie nowe strone kamuflujące inny wygląd broni lepsza grafika i nowa mapka

Opublikowano

moim zdaniem wejdzie dlugo oczekiwany event... w koreanie juz byl dawno a mianowicie nowe strone kamuflujące inny wygląd broni lepsza grafika i nowa mapka

skiny wejdą po koniec KWIETNIA

7582998.jpg

System of a down 4 ever <3

Opublikowano

hmm dowiedziałem się z pewnych źródeł że serwerów ma nie być do jutr bo nowy clan system wprowadzają całą baże wymieniają więc ma to trwać długo

ale nie jestem pewien tych info ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

moj brat sie zna troche i czyta forum, i to jest tak teraz ma byc nowy clan system czyli juz mozna zakladac nowe clany avatary nie sa zbugowane itd. trzeba zrobic 100 killi jakas nowa bronia ktora wejdzie i dostajemy famasa na 30 dni, i 20% expa i 20% dinarow a kiedy co i jak niewiadomo, a z tymi kamuflarzami itd. bo bedzie tak ze w shopie oddzielny dzial zrobia i tam beda kamuflarze :] licze na + + +

mpck.jpg

blagam zdejmijcie troche % , bede pomagal i pisał tuty, ale prosze zdejmijcie

Opublikowano

Massowo jesli to co piszesz stanie sie prawda to zaloze sie ze szanowne k2 network zrobi super kamuflaze, wszystko bedzie git tyle ze dla konta premium no a wiadomo nie od dzis ze wielu graczy po prostu nie stac na kupowania kredytow czy premek. Co do tych famasow to bedzie totalna porazka granie na serwach bo nie dosc ze przez to zleci sie wiekszosc graczy to kazdy bedzie nawalac Famasem! Katastrofa wystarczylby sam exp i dinki. No a faktycznie NOWY Chapter 3 jak to zapowiadaja ma wejsc pod koniec kwietnia

Sorki za brak przecinkow i duzych liter :)

Opublikowano

teraz zadnych wyglądow nowych nie będzie!! kretyni!!!

tak jak tu pisali poprzednicy :D

nowy clan system;] i mozliwe ze kilka % expa na świeta, ale z tym expem to nic pewnego;]

tego eventu z famasami to na 100% nie będzie, chyba ze te famasy byly by na 1-3 dni!!

jesli bylyby na 30 dni to warrock bu upadl przez brak srodkow na utrzymanie serwerow ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ej a wiecie co mnie zdziwiło przed chwilą...bo włączyłem hide my ip i spróbowałem wr, no i się normalnie włączył.xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...